Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Digiturk mü, D-Smart mı, Teledünya mı?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhaba,
Standart uydu alıcıdan soğudum. Üç TV seçeneğinden birine geçeyim diyorum. Hali hazırdaki Turkcell fiber interneti de bununla değiştirmek istiyorum.
Önerisi olan var mı? Çok TV izlemiyorum ama haber ve belgesel kanalları olsa iyi olur. Belki biraz da sinema/dizi kanalları eklenebilir. Teledünya HD makul görünüyor fiyat olarak ama emin olamadım. Konu biraz uzak bana zira Smile
Selamlar
D smart üyesiyim ,çok da memnunum.HD televizyonda kullanacağınızı varsayıyorum,HD kanal sayısı oldukça fazlalaştı.Belgesel kanallarıda gayet kaliteli(BBC HD, Animal Planet,Discovery vb....)
Benim üye olduğum pakette 11 adet sinema kanalı var ve filmleride gayet yeterli.Yani en azından akşamları açtığımda mutlak düzgün bir film bulabiliyorum.
Tavsiye ederim,fakat digitürk yada Teledünya üyesi arkadaşlarında önerilerini dikkate alın derim.
saygılar
ben digitürk kullanıyorum, evlenmeden evvel de kullanırdık 2000-2001 yılından beridir var zannederim. kayınvalidede de teledünya var ikisini kıyaslayabilirim ancak o yüzden.

teledünyanın internetinden memnun değiller hiç. görüntü kalitesi televizyondan mıdır bilmiyorum ancak iyi gelmedi bana. sinema kanalları sürekli bir döngü içinde ve sıkıyor diyorlar. kanalların içeriği bakımından idare eder. genel belgesel kanalları var. fiyat olarak daha ekonomik.

digitürkün plus kutusu var şu anda bende, daha evvel hd ve standart kutularını da kullandım. 5 para etmez hiçbirisi. kaydet dediğiniz kanalda kayıt işlemi yapmaz, tam seyretmek istediğiniz birşey olduğunda çöker yeniden başlar. yazılım olarak sorunlu, vestelin yapacağı iş bu kadar. görüntü kaliteli, belgesel ve sinema kanalları güzel. vodda da arada güzel filmler oluyor. fiyat olarak tuzlu diğerine göre. gerçi ben internet olarak ta ayrıca superonline kullanıyorum. bizim burada iyi çalışıyor. telefonunuzu verirseniz reklam aramaları ve mesajlarından bıktırıyor digitürk. kaç kere e-posta yazdık dinlemiyorlar.

yani alın birini vurun öbürüne. history channel falan seyrederim diyorsanız (ben bunun nazına duruyorum) digiturk tek seçenek. önemli değil, discovery, national yeter derseniz teledünya iş görür ama dediğim gibi interneti de göz önünde bulundurun. digitürk-süperonline kampanyası vardı, internet çok ekonomik geliyordu, ona da bir bakın.
Ben D-Smart yan oda kullanıyorum full paket Yetişkin Kanalları Hariç aylık 15 tl veriyorum. Vericim hd, ailemin kullanmış olduğu full paketin yan odası 1 ay oldu alalı şimdiye kadar 3 -4 film izledim bir Sürü hd kanal var. Şimdilik memnunum Avrupa Maçları vs güzel oluyor internetim tt net Sınırsız oda 49 tl.


Sent from my iPhone using Tapatalk
kesinlikle türksat kablo

https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanya,285

10 Mbps’ye kadar 25 GB Ekosınırsız + Teledünya Temel Paket + Kablo TV 29
10 Mbps’ye kadar 25 GB Ekosınırsız + Teledünya Üst Paket + Kablo TV 36TL

ben 36 TL lik paketteyim, kurulum ve cihazlar herşey türksattan
belgesel kanallarından haberleri unuttuk valla
daha önce kullandığım 8mbit lik ttnet adsl den hız olarak gayet iyi 9.72ler ile bağlanmaktayım nete,
Ben de emre-sti dostumun belirttiği 29TL'lik paketi kullanıyorum.
Sadece 3lira daha verip adil kullanım kotasını 50GB'a çıkardım. Çok dizi indirdiğimde hız 10Mbps den 3'e inince sinirlerim geriliyor Smile
İnternetten çok memnunum öncelikle hiçbir problem yaşamıyorum ttnet deki gibi. Ayrıca Teledünya hd den de çok memnunum çok fazla hd kanal var görüntü kalitesi gayet iyi. Modeme ya da hd kutuya falan para ödenmiyor hediye bilginiz olsun. Kabloyu çek-tak-kullan bu kadar Smile
Edit: Kurulumu da onlar yapıyor pardon Smile
Teledünya-Digitürk-Tivibu kullandım. Teledünyayı 3-4 yıl oluyor bırakalı. İnterneti zaten çok kötü kanalları ise ilk başlarda iyiydi sonradan git gide eksilttiler. Film kanallarında izlenebilecek film kırk yılda bir okuyor. Düzelttilerse bilemem.

Tivibu 2 yıl kullandım, kanalları yeterli. Durdur izle, kayıttan izle özellikleri falan çok kullanışlı. Dizinin ortasında reklam beklemeden tuvalet,mısır, cips, bira almaya/yapmaya gidebiliyorsunuz=) İnternet 75gb adil kullanım kotalı 20mbs olan benim kullandığım gayet memmunum. Fakat Urlada taşındığım yerdeki internet tivibuyu desteklemiyor 3-5 defa şikayet etmeme rağmen ilgilenmediler bende iptal ettim sadece internet kaldı.

Digitürk ise özellikle yabancı kanalları izliyorsanız en güzeli. Yabancı dizi, belgesel, haber programları çok yeterli. Sahibine kıl olmasam tek kullanıcağım tv sağlayıcısı.

Tivibu+60dk konuşmalı telefon+20mbs (75gb) 49tl idi. Kayıttan program izlerken tivibu kendi hattını kullandığı için boş boş kota yemiyor en güzeli o. Tivibu sapıtmasa kullanmaya devam ederdim. Şuan bende arayıştayım.
Teledünya kullanıyorum tek avantajı anten olmaması. İnternet gücü artırıldığında iyi çalışıyor,ama sinema paketindeki sinemalar bir digitürk teki gibi değil. Digitürk de kullanıyoruz annemlerin evinde o bana daha güzel geliyor, hd kanal sayısı hem fazla hemde sinema kanallarında daha güzel filmler oluyor. Bende kendi evimde digitürke geçmeyi düşünüyorum.
(01/12/2014, Saat: 20:37)emre-sti Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]kesinlikle türksat kablo

https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanya,285

10 Mbps’ye kadar 25 GB Ekosınırsız + Teledünya Temel Paket + Kablo TV 29
10 Mbps’ye kadar 25 GB Ekosınırsız + Teledünya Üst Paket + Kablo TV 36TL

ben 36 TL lik paketteyim, kurulum ve cihazlar herşey türksattan
belgesel kanallarından haberleri unuttuk valla

zaten hep boyle guzel kampanyalar bıyerlere tahudumuz varken olur Sad
Sayfalar: 1 2