Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Vaillant kombi tavsiyesi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar kayınvalidemin kombiyi yenileyecez ama ben bu islerden hic anlamam. Simdi alarko kullaniyor ve hic memnun degil. Ta eski evindeki vaillant kombisini hatirliyor vaillant olsun diye tutturdu. Diğer marka daha iyi sunu tavsiye ederim seklinde degil de, sizden ozellikle vaillant kombi tavsiyesi istiyorum. Dedigim gibi bu isten hic anlamam, mala anlatir gibi anlatin acil bekliyorum.
Bence en güzeli vailant'ın yetkili servisini bulup bizzat oradaki ustalara sormak lazım hangisini almak lazım, hangisi iyidir diye. Smile
Hocam vaillant eskiler gibi degil.yeni uretilenler ve kolay ariza veriyor ablam o sektorde calistigindan biliyorum baska markalarada bi bakin teshirden gorun ic kazan kisimlarini bakir kalinliklarina bakin
Mirrorihsan arkadaşımızın dediği gibi Vaillant'ların eski kalitesi yok. Ben birkaç sene önce araştırmış Alman malı Viessman'da karar kılmıştım. Ama şu an piyasada ne var ne yok tam bilmiyorum.
Tesekkur ederim arkadaslar cevaplar icin fakat iyi de olsa kotu de olsa vaillant istiyor. Kendi evime alsam daha cok onem verirdim başka marka tavsiyelerinize fakat kayinvalidenin evine buderus-viessmann falan taksak ve bisey olsa vaillant olsaydi boyle olmazdi diye akli yine onda kalacak. Yok mu vaillantlardan anlayan ben hic bilmiyorum cunku.
zorba arkadaşım kombi konusunda fazla bilgim yok illaki vaillant olacaksa olsun ama mutlaka premix yoğuşmalı olsun.bu saatten sonra hermetik kombi almayın..
Hocam ev 120 metrekare ustu degilse hermatik alsin diyor ablama sordum :-)
(19/11/2014, Saat: 23:24)hergele Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]zorba arkadaşım kombi konusunda fazla bilgim yok illaki vaillant olacaksa olsun ama mutlaka premix yoğuşmalı olsun.bu saatten sonra hermetik kombi almayın..
Hocam bu dedikleriniz ne anlama geliyor bilmiyorum ama hermetik baca disarida olan dimi.
(19/11/2014, Saat: 23:49)mirrorihsan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hocam ev 120 metrekare ustu degilse hermatik alsin diyor ablama sordum :-)
Hocam evet o kadar yok ev. Hangi model olsun bir sorsaniz.
her metrekareye yoğuşmalı olur hocam. Örneğin önümüzdeki ay anneme 84 metrekare eve demirdöküm nitromix (premix yoğuşmalı) kombi aldıracağım, ki bu da vaillant üretimidir. hermetikten kastım yoğuşmasız olan bu arada baca hepsinde dışarı bakmak zorunda..
İtalyan İmmergaz kullanıyorum 2 yıldır ve memnunum.Yoğuşmalı kombi belli bir süre sonra kendini amorti eder.Bildiğim kadarıyla vaillant piyasanın en pahalı kombisi.Almadan önce tüm kombilerin iç dizaynına bakmak gerek.Montaj Türkiye mi ?
Sayfalar: 1 2