Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: merhabalar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Tum forumdaslara selamlar ismim alper yas 33 bende geleneksel tirasi sectim lakin cokta cekiniyorum meslwgim geregi hergun tiras olmam gerekli ve cildim acayip hassas
Insallah dogru bir karar vermisimdir.
Alper bey hoşgeldiniz. Bende benzer durumdayım emin olun buradaki bilgileri okuyup biraz da kendiniz denemeler yaptıktan sonra kartuşlu makineye dönmek istemeyeceksiniz. Keyifli tıraşlar dilerim.
Hoşgeldiniz Alper, keyifli tıraşlar dilerim öncelikle.

Aslında çekinecek birşey yok. Belki forumun yarısı günlük tıraşcı ya meslek gereği yada sakal çıksa da güzrl bir tıraş olsam diyenlerin olduğu bir grup Smile

Kısa zaman sonra farkedersiniz bunu..
Hoşgeldiniz Alper komşum. Cildiniz düşündüğünüz kadar hassas olmayabilir. Madem günlük tıraş oluyorsunuz, buradaki yüzü tıraşa hazırlama ile ilgili bilgiler sizin için çok önemli. Onları uyguladiktan sonra pişman olmazsınız. Birçoğumuz günlük tıraş eziyetini keyifli bir günlük meditasyona cevirdi burda. Umarım siz de keyif alırsınız.
Keyifli tıraşlar, keyifli forumlar.
Chinaski komşuma katılıyorum. İyi bir yüz hazırlığı kartuşlu kullanımında bile çok büyük farklar yaratıyor. Ben ilk başta bir hafta boyunca hazırlama tekniklerini öğreneyim diye teknikleri uygulayıp fırça ile köpürttüm. Bir hafta sonra da EJ DE89 la tıraş olmaya başladım. İlk bir iki tıraşta sorun yaşadım ama hep üstatların yazdıklarını umursamadığım için oldu. Burada yazanları iyi okuyun. Hepsinin bir nedeni var. Smile
Herkese cok tesekkur ediyorum tekrardan hosbulduk.Baslangic icin onerileriniz nelerdir ben wm clasic ile baslamayi dusunuyorum birde tabi ki firca lazim ulkemizde satista olan porsuk kili uygun fiyatli bir urun varmidir?
Fiyat aralığı belirtirseniz size üstatlar daha iyi yardımcı olabilirler. Düşük kalite porsuk fırça yerine çoğunluk iyi bir domuz kılını tavsiye ediyor.
Hoşgeldiniz.
Hoşgeldiniz.
Çoğunluğun pazar sabahları bile tıraş olduğu bir cemiyettesiniz Smile
Wilkinson ideal başlangıç aletidir. Porsuk tek tercihiniz ise çok pahalı porsuklar ya da çin markaları yerine tipsoft edinin.
Keyifli tiraşlar...
(17/11/2014, Saat: 23:27)bayercy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hoşgeldiniz.
Çoğunluğun pazar sabahları bile tıraş olduğu bir cemiyettesiniz Smile
Wilkinson ideal başlangıç aletidir. Porsuk tek tercihiniz ise çok pahalı porsuklar ya da çin markaları yerine tipsoft edinin.
Keyifli tiraşlar...
Hosbulduk forumdaki dostlar sagolsunlar tipsoft finest ve ej de89 sahibi olddum bu ikiliyle baslayacagim haaa unutmadan derby sabunumda var Smile tek sikintim biraz korkum var

Tepetalk ile gonderildi
Sayfalar: 1 2