Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Speick Balm
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
vzuali.jpg ; 34osjdf.jpg;
acwlmr.jpg;
20fer77.jpg;
fkbg5h.jpg;

Daha önceden konusu açılmış ama resimli inceleme göremedim,adminlerimiz uygun görmezse diğer konuyla bağlayabilirler.

Mustafa beyin tavsiyesi üzerine aldım. Önce yüzümü sıcak suyla hazırlayıp tıraş olduktan sonra duş alıp,şap sürmeden kullandım. Hassas ciltler için balm,alman malı,100 ml, kısaca özelliklerinden ve hissettirdiklerinden bahsedecek olursam, kokusu bir locciatane gibi değil daha çok bepanthol kokusu gibi,ilaç benzeri bir kokusu var,kıvamı jel gibi yüzde güzel emiliyor. İlk sürdüğünüz de şap sürmeden kullandım ve biraz yaktı ama sonrasında güzel bir ferahlama hissi verdi,yani locciatane,nivea hassas ciltler,arko krem gibi tıraş sonrası balmlar dan oldukça iyi etkisi var. Tek negatif özelliği kokusu, yani parfüm benzeri bir koku isteyenleri tatmin etmeyecektir. Fiyat performans olarak beğenimi kazandı. ciltte emilimi ve tahrişi hızla tedavi edip ferahlama hissini beğendim. Zaten Mustafa bey in yüzünüzü kara çıkarmaz dediği kadar var. Tavsiye ederim.. İyi tıraşlar..
[/quote]

Kullandığım en iyi Balm.
Speick ürünlerini elimden geldiğince tanıtmaya çalışıyorum. Türkiye'de hak ettiği yerde değil.Sadece organik ve doğal içeriklerden üreteceğini,kimyasal ve kansorejen kullanmayacağını taahüt ediyor.Marka, adını sadece alplerde yetişen, Türkçesi Pişik otu olan bitkiden alıyor. Speick'i almak isteyen arkadaşlar #ts9funk arkadaşın dediği gibi parfüm kokusu beklentiniz olmasın.Speick markası tedavi ağırlıklı üretim yapıyor, kozmetik olarak değil , merhem gözüyle bakınız.

Herkese tahrişsiz,kesiksiz tıraşlar Smile
Sabun Performansı da çok başarılıdır bence
Speik in traş kremi ve balsamını kullanıyorum,markadan oldukça memnunum tavsiye ederim.

syg
Speick balm hakkinda sunuda diyebilirim ki hem yuzde guzel emiliyor hemde gun boyu guzel bir nemlendirme yapiyor. aldigimdan beri kullaniyorum. Ama kokusunu esim begenmedi maalesefSmile
Dünkü traşımdan sonra Speick balm kullandım. Sabah uyandığımda yanak ve boyun bölgemin pancar gibi kızardığını gördüm. Halen alev alev yanıyor.

Daha önce bepantol kullandığımda da aynı durum olmuştu.

Sanırım ikisinde içinde bulunan ortak bir etken madde bana alerji yapıyor.

Böyle bir durum ile karşılaşan var mı acaba ?
(03/12/2014, Saat: 10:39)Atto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Dünkü traşımdan sonra Speick balm kullandım. Sabah uyandığımda yanak ve boyun bölgemin pancar gibi kızardığını gördüm. Halen alev alev yanıyor.

Daha önce bepantol kullandığımda da aynı durum olmuştu.

Sanırım ikisinde içinde bulunan ortak bir etken madde bana alerji yapıyor.

Böyle bir durum ile karşılaşan var mı acaba ?

Bu sanırım ilk defa sizden duyduğumuz bir şey. Bepanthene, Speick gibi ürünler neredeyse medikal sayılabilecek ürünler olduklarından genelde böyle sorunlar yaşatmazlar. Sizin de dediğiniz gibi sizin etken bir maddeye karşı alerjiniz olabilir. İki ürünü yan yana koyup ortak maddeleri not alın sonra bunları sizi etkilemeyen diğer ürünlerle karşılaştırarak sizde alerjiye neden olan etken maddeyi bulabilirsiniz. Daha sonraki ürün alışverişlerinizde de bu maddeden kolayca kaçınabilirsiniz.
(03/12/2014, Saat: 10:49)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu sanırım ilk defa sizden duyduğumuz bir şey. Bepanthene, Speick gibi ürünler neredeyse medikal sayılabilecek ürünler olduklarından genelde böyle sorunlar yaşatmazlar. Sizin de dediğiniz gibi sizin etken bir maddeye karşı alerjiniz olabilir. İki ürünü yan yana koyup ortak maddeleri not alın sonra bunları sizi etkilemeyen diğer ürünlerle karşılaştırarak sizde alerjiye neden olan etken maddeyi bulabilirsiniz. Daha sonraki ürün alışverişlerinizde de bu maddeden kolayca kaçınabilirsiniz.

Evet en mantıklısı bu. Bepantol ve Speick in içeriklerini karşılaştırayım akşam. Öyle böyle bir kızarıklık değil. Kaşıntı ve yanma var.
(03/12/2014, Saat: 11:08)Atto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Evet en mantıklısı bu. Bepantol ve Speick in içeriklerini karşılaştırayım akşam. Öyle böyle bir kızarıklık değil. Kaşıntı ve yanma var.

İkisininde içeriğinde olan "Panthenol" diğer adıyla Provitamin B5 maddesine karşı alerjiniz olabilir.

"D-Panthenol kozmetik preparatlarının hemen hemen her çeşidinde uygulanır."
işiniz zor...

Tabac after shave balm içeriğinde bu kimyasal yok mesela.
Sayfalar: 1 2