Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Sakal Çıkma Yaşı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhabalar.Ben 95 doğumlu yani 19 yaşındayım.Sakal çıkmayan bazı bölgeler var.Çene yanlarında.Oralara ışıklı ortamda bakıyorum hafif tüylenme var.Ne zamana kadar bunlar tamamen sakal haline dönüşür.Birde bu zamanı hızlandırmak için neler yapmalıyım ? Kullandığım jiletin etkisi olur mu ? Bi arkadaş permatik demişti ama permatik tahrış eder diye kullanmıyorum.Sadece sakalımın faullerden aşağı ilk çıkmaya başladığı lise dönemlerinde 2-3 sefer kullanmıştım.Şimdi ise yumaya perma sharp takarak tıraş oluyorum.Ama rapirayla tıraş olsam daha damı sıklaşır ? Bir de merak ettiğim konu askerde diyorlar her gün tıraş olucaz.O zaman da sakal sıklaşır mı ? Konuyu yanlış yere açtıysam lütfen düzeltiniz.Teşekkürler saygılar yorumlarınızı bekliyorum.
(15/11/2014, Saat: 21:28)Kalfa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhabalar.Ben 95 doğumlu yani 19 yaşındayım.Sakal çıkmayan bazı bölgeler var.Çene yanlarında.Oralara ışıklı ortamda bakıyorum hafif tüylenme var.Ne zamana kadar bunlar tamamen sakal haline dönüşür.Birde bu zamanı hızlandırmak için neler yapmalıyım ?

Öncelikle sakal çıkışını hızlandırmayı neden istiyorsunuz, bunun size ne gibi bir getirisi olacak? Zaten siz isteseniz de istemeseniz de zamanı gelince sakallarınız çıkacak, bu sakallarınızın yapısıyla ilgili bir durum. Dolayısıyla ek bir çaba göstermenize gerek yok. Ayrıca sık tıraş olmanın ve farklı tıraş bıçağı markalarının sakal çıkması veya sakal çıkışının hızlanması üzerinde bir etkisi de yok.

Şu videoyu izleyiniz:

http://www.uzmantv.com/erken-yasta-tiras...andirir-mi
Dostum benim de senin yaslardayken sakal durumu ayniydi. Sonradan bayagi cikti ama bazi yerlerde hala seyreklikler bulunmakta ozellikle yanaga dogru. Bu jiletlere bagli bisey degil cikacak ya da cikmayacak bekleyip goreceksin.