Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Anti virüs / Internet Security / Firewall
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
(25/09/2019, Saat: 00:57)İmam Fatip Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hiç kullanmadım, kullanmıyorum ve kullanmayıda düşünmüyorum. Herhangi bir sorunda yaşamadım bugüne kadar. Gerek bilgisayar gerek telefon gerek internet rahat nefes alıp daha performanslı çalışıyor bu sayede.

Mesele şu ki, siz ne kadar dikkatli olsanız da, dışardan gelecek tehditler farkında olmadan bilgisayarınızı etkileyebilir. En riskli olan USB bellekler. Antivir kullanmıyorsanız bilgisayarınıza usb bellek kesinlikle takmanızı önermem.
pzxfGP.jpg

bh1Gbx.jpg
@"BigHillMe"  üstadım forum sizce yeterli güvenliğe sahipmi? Yoksa benim cihazda mı çıkıyor bu işaret, benim cihazmı güvenli değil. Diğer komşular bu uyarıyı görüyormu?
(15/03/2021, Saat: 23:04)Soner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@"BigHillMe"  üstadım forum sizce yeterli güvenliğe sahipmi? Yoksa benim cihazda mı çıkıyor bu işaret, benim cihazmı güvenli değil. Diğer komşular bu uyarıyı görüyormu?
Bende de durum aynı komşum.

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(15/03/2021, Saat: 23:04)Soner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@"BigHillMe"  üstadım forum sizce yeterli güvenliğe sahipmi? Yoksa benim cihazda mı çıkıyor bu işaret, benim cihazmı güvenli değil. Diğer komşular bu uyarıyı görüyormu?
Ssl sertifikası olmadığı için bu uyarı çıkıyor.
Forımda kredi kartı bilgilerimizi veya özel bilgilerimizi girdiğimiz bir durum olmadığından bu bir sorun değil.

https://dolap.com/profil/sohayli
ssl sertifikası tanımlamadım hiçbir ticari faaliyet olmadığından. chrome tarayıcı bu konuda çok yaygara koparıyor. gerekmediğini bilmekle beraber ssl sertifikada alacağım sırf chromeda uyarı görmemek adına Wink
yeni antivirus tercihimiz kişisel makineleremizde artık immunet
linux sunucuarımızda kullandığımız clamAV artık windows üstünde de
gayet iyi sonuç veren bir antivirus haline geldi

https://www.immunet.com/
Mobil sürümümüz de olacak mı üstadım?
(16/03/2021, Saat: 14:33)BigHillMe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ssl sertifikası tanımlamadım hiçbir ticari faaliyet olmadığından. chrome tarayıcı bu konuda çok yaygara koparıyor. gerekmediğini bilmekle beraber ssl sertifikada alacağım sırf chromeda uyarı görmemek adına Wink

Bilgilendirme için teşekkür ederim üstadım. Aklımızdaki soru işaretleri giderilmiş oldu.
(16/03/2021, Saat: 17:44)İmam Fatip Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Mobil sürümümüz de olacak mı üstadım?
Halihazırda mobil surumumuz varken tapatalka tercih edip kaldirmistik. Yeniden yapacağım. Fakat en az 1 - 2 gün buna zaman ayırabilmem gerekli. Olacak ama ne zaman firsat bulup yapabilirim emin degilim.

Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6