Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Ekipman için öneriler...
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Hoş geldiniz bende @Straht ve @Chinaski komşuma katılıyorum. İlk etapta bu kadar para vermeniz pek mantıklı değil. Ben ilk etapta arko alıp perma sharp jileti almıştım ve arkoyu 1 ay kullandıktan sonra cella ya geçiş yaptım. bir sürüde jilet deniyorum şu an,yani hiç bitmeyen bir şey bu. Yavaş yavaş size uygun jileti,kremi,sabunu,fırçayı keşfediyorsunuz. Zaten böylesi daha zevkli. Ben forumda arkadaşlardan sample jilet paketi almıştım,böylelikle birçok jilet deneme şansım oluyor. Jilet konusunda sizede tavsiye ederim.
Merhaba
Yeni başlayanlardanım öneri sunacak kadar tecrübem yok fakat kendi alışveriş sürecimden yaptığım çıkarımla ilk traş aleti olarak merkur progress öneriyorum.ilk olarak EJ 89 la başladım sonra ister istemez daha yakın traş veren aletler dikkatini çekiyor.progress sayesinde isterseniz konforlu isterseniz yakın tıraş deneyimi yaşayabildim için en azından bir süre yeni bir alet alma isteği oluşmuyorSmileforumdaki ankette en popüler aletti son bakdığımda. Üstadlarında epey övgüsünü almış.
Keyifli tıraşlar diliyorum.
Hosgeldiniz topragim, bende yukardaki arkadaslara katiliyorum baslangic icin bu kadar teferruata gerek yok bence. Bir ej 89lbl yada normal, muhle r41 ya da merkur 38c barber pole veya hefty classic, arko stick, ve forumdaki onur98 arkadastan tipsoft alabilirsiniz yada semogue fircalarida ovuyorlardi.Ej 89 bana 8 gunde geldi ukden, bircok site var forumda konusu var.Ben shavingshack den aldim. Tekrardan hosgeldiniz, bol kopuklu traslar.
Hoşgeldiniz komşum,arkadaşlar yeteri kadar aydınlatıcı öneri yazmışlar,bende katılıyorum,deneme yanılma yoluyla ve sabırla en doğru ekipman zaten oluşacak.

syg
Hoşgeldiniz
Hepimizde bir kere alayım bitireyim mantığı oluyor ama geleneksel tıraş özel dikim elbise gibi, ideal ekipmanları bulmak için birkaç prova gerekebiliyor Smile
Cilt/sakal yapınız, alışkanlıklarınız seçiminizi etkileyecektir
kartuşlu aletlerden geleneksele geçince eski bastırma alışkanlığı devam ediyor.
O nedenle ej89 el alışkanlığı edinmek için güzel bir alet. Alternatif olarak progress de düşünülebilir ama r41,futur vs gibi aletlerden başlangıçta kesinlikle uzak durun
sabun olarak cella, fırça olarak tipsoft finest, ali bıyıklı şap
Başlangıç seti olarak iyi seçim olur bence.
Jilet olarak öncelikle kolay bulunanlardan başlayarak mümkün olduğunca jilet denemeye çalışın. After shave ve balsam zevkinize kalmış.
Keyifli tıraşlar dilerim

Ekleme: Tıraş kabından kastınız sıcak köpük hazırlamak için scuttle ise forumda 2 tane scutle projesi var.
@onur98 üstad ile tipsoft ve scuttle temini için özelden görüşebilirsiniz.
Hoşgeldiniz, üstatların rehberliği ile en iyi ekipmanlara en kisa yoldan ulaşabilirsiniz.
Keyifli tıraşlar
Foruma hoş geldiniz.
Yorumlarıyla katkı yapan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Forumun tamamını da okumaya gayret ediyorum bir yandan. Kafamda birşeyler şekillenmeye başladı gibi...
Hoşgeldi,n komşum. Bence ilk yapman gereken heyecanlanmadan evvel forumu güzelce okumak. Ne önerilir, ne alınır, nerden alınır hepsi yazılı. Amazon kullanma ebay ve forumda belirtilmiş tıraş sitelerini kullan. Sabun, krem gibi şeylerin kozmetiğe girdiğinden dolayı gümrükten geçmediğini unutma. Burada yerli dükkanlar var ithal ürünleri olan onları araştır. Tavsiyem hemen herşeyi bir kerede almaya çalışma. Bir seferde 2-3 kalem ürün al dene sonra devam et. Forumun ikinci el bölümünü incele. Bu iş öyle hemen hop aldım bitti şeklinde olmuyor. En az 1-2 seneni alacak neyi sevdiğini, neyi beğendiğini görmen. Biz kesin konuşamayız çünkü herkesin beğenisi veya cilt uyumu farklı oluyor. Denedikçe bunları buluyorsun. de89 güzel tercih mesela. Ama sabunda illa mwf olması şart değil. İlgini çeken içeriğe, kokuya sahip sabunu, kremi al dene. Sevmezsen ikinci elde satışa çıkarırsın.
(15/11/2014, Saat: 19:47)Lord Sparhawk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hoşgeldi,n komşum. Bence ilk yapman gereken heyecanlanmadan evvel forumu güzelce okumak. Ne önerilir, ne alınır, nerden alınır hepsi yazılı. Amazon kullanma ebay ve forumda belirtilmiş tıraş sitelerini kullan. Sabun, krem gibi şeylerin kozmetiğe girdiğinden dolayı gümrükten geçmediğini unutma. Burada yerli dükkanlar var ithal ürünleri olan onları araştır. Tavsiyem hemen herşeyi bir kerede almaya çalışma. Bir seferde 2-3 kalem ürün al dene sonra devam et. Forumun ikinci el bölümünü incele. Bu iş öyle hemen hop aldım bitti şeklinde olmuyor. En az 1-2 seneni alacak neyi sevdiğini, neyi beğendiğini görmen. Biz kesin konuşamayız çünkü herkesin beğenisi veya cilt uyumu farklı oluyor. Denedikçe bunları buluyorsun. de89 güzel tercih mesela. Ama sabunda illa mwf olması şart değil. İlgini çeken içeriğe, kokuya sahip sabunu, kremi al dene. Sevmezsen ikinci elde satışa çıkarırsın.

Teşekkür ederim sevgili Lord. Tüm arkadaşların ve sizin yorumlarınızdan anlıyorum ki ekipman alımlarını aceleye getirmeden forumu bir güzel okuduktan sonra ve sindire sindire yapmak lazım. Tabi bu yorumlarınız paramın da cebimde kalmasına vesile oluyor (en azından şimdilik Smile Yine de bir iki malzemede kafam netleşti gibi. Forumu incelemeye devam...
Sayfalar: 1 2