Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Yeşil Jelatinli Yarım Perma Sharp
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhabalar.Geçenlerde 4 haftalık dinlendirdiğim sakalımı tıraş için berbere gittim.Ve ustura için kullandığı bu perma sharptan gördüm.Jelatini de çok hoşuma gitti.Başka bir jilet sandım ilk başta ama sordum perma sharp mı diye evet dedi.Yenileri beyaz jelatinli ve aynı randımanı vermiyor gibime geldi ikisini de denedim çünkü.Berberde olduğum tıraş muazzamdı.Rica ettim 1 tane aldım.Sanırım bunlar eski perma lardan.Evde de kendim yumaya takıp tıraş oldum 2 hafta sonra.Nerden temin edebilirim bunlardan 100 lüsü varsa.Kullanan varmı forumda aradım görmedim paylaşan.Teşekkürler iyi forumlar.

all05y.jpg

pYLErq.jpg
Hiç yeşil kaplı permasharp görmedim, bilen vardır.
Kardeş, bunlar yarım tıraş bıçağı (jilet), jiletli usturalar için bunlar. Metro marketlerde bulabilirsin 100'lü paket halinde. 31 Aralık'a kadar promosyonları var. 100'lü paket 9.75 TL.

http://publications.publitas.com/metro-p...l-1/page/1
Ama bu yarım jiletleri ''safety razor'' aletlere takıp kullanman ne kadar güvenli açıkcası bilmiyorum, hiç denemedim daha önce. sen yine de dikkatli ol.
(11/11/2014, Saat: 06:17)hakan07 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kardeş, bunlar yarım tıraş bıçağı (jilet), jiletli usturalar için bunlar. Metro marketlerde bulabilirsin 100'lü paket halinde. 31 Aralık'a kadar promosyonları var. 100'lü paket 9.75 TL.

http://publications.publitas.com/metro-p...l-1/page/1

35angy0.jpg

Metro marketteki dediğiniz yarım perma sharp bundan ve benim yukarda bahsettiğim gibi beyaz jelatinli.Yine de bilginiz için teşekkür ederim dikkatli olucam saolun.Yeşil olandan arıyorum ben.
bulup alan arkadaşlarımız olmuş forumda kendilerine danışabilirsiniz
fakat çok memnun kalmamışlar

4tlg1k.jpg

http://geltir.com/thread-113-page-32.html
@McOrco bu sayfaya erisim izniniz yok yaziyor tikladigimda. Tapatalk kullaniyorum.

Aldiginiz berbere sorsaydiniz keske nerden aliyormus.
10-15 yıl önce böyleydi ama şimdikiler dediğiniz gibi beyaz şeffafımsı kağıt içinde geliyor. 2. ihtimal ise sahte olması ki şu an piyasadaki sahtelerin bir kısmı bu şekilde. ancak tıraşından memnun kaldım demeniz berberinizin 15-20 yıllık stoğu bulunduğunu da gösterebilir. evdeki tıraştan da memnun kaldınız mı?
(11/11/2014, Saat: 17:31)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]bulup alan arkadaşlarımız olmuş forumda kendilerine danışabilirsiniz
fakat çok memnun kalmamışlar

4tlg1k.jpg

http://geltir.com/thread-113-page-32.html

Benimki yukarda gördüğünüz gibi yarısı yeşil yarısı beyaz gibi de değil Smile Tamamen yeşil berberime bi sorayım eğer eski permaların orjinaliyse elimdeki o nerden getirtiyorsa bana da getirsin.Teşekkürler.
Yazı karakterlerini siyah yap komşum, yordun vallahi Smile
Sayfalar: 1 2