Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Arko Tıraş Sabunu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
@posicor üstadım, bir çok modifikasyon yaptım Arko ile ama galip çıkan hep Arko oldu. Çok ağır ve etkili bir kokusu yok Arko'nun ama hangi esans ile karıştırırsam onun kokusunu bastırıyor ne hikmetse. Gerçi Arko'nun kokusunu çok seviyorum ama işsizlikten böyle denemelerim oldu Big Grin
Arkoya zam geldi marketlerde 1.90 oldu 1.50den 5tane almıştım zamanında
@AC@DC

sefim bi islatırız artık bu birikimi musait vaktinizde Smile
(01/03/2017, Saat: 10:49)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@AC@DC

sefim bi islatırız artık bu birikimi musait vaktinizde Smile

Big Grin
Bu arko ne bereketli bir sabunmuş bitmek bilmiyor 5 paket bana 5yıl gider sanırım. Kremi öyle değil 40 traşta bitiyor
(01/03/2017, Saat: 10:49)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@AC@DC

sefim bi islatırız artık bu birikimi musait vaktinizde Smile

dikdik komsum agzimdan aldin Smile
kokusu her türk erkeğinin zihninde "berber dükkanı kokusu" olarak yerleşmiştir. çokça söylenmiş ama fiyat/performans oranı ile belki de tıraş sabunları arasında dünyada tektir.

en büyük handikapının tıraş sonrası cildi kuruttuğu yönündedir ki benim gibi yağlı bir cilde sahip olanlar için sorun teşkil etmez.

arko, bana göre sabuna gereken ehemmiyeti ve ilgiyi göstermiyor. türkiye'de ve dünyada kendine yer etmiş hatırı sayılır ününü ve şanını pazarlama, ar-ge ve yenilik alanlarında değerlendirse güzel olurdu.
Ben yıllardır Arko kullanıyorum,zaten ülkemizde her eve giren bir ürün,bilmeyen de yoktur. Kuşkusuz @nicky üyemize katılmamak elde değil. Yani evyap klasik ürünün yanına alternatiflerde üretebilir belki ama tıraş sabunları da artık farklı yerde, hatta nish sayılabilecek ürünler. Ticari telaş ağır basıyor diye düşünüyorum. Ben yalnızca askerde köpük ve jel kullandım. Hatta çoğunlukla jel kullandım daha konforlu ve pratik diye. Ama döner dönmez hemen klasik sabunla tiraş olmaya devam ettim. Ben kullanırken arada stick halindeyken üzerine çiçek yağlarından damlatıyorum, bir miktar daha yagli hissi veriyor ama kokusu yine aynı kalıyor. Bu stick sabunu doğrudan yüzümde gezdiriyorum. Sanki daha rahat tiraş oluyorum gibi oluyor.
Kıvamı ve jilet için yoğun kaygan bir köpük oluşturması bence Cella'dan daha iyi. Smile
Arko kolay köpürmesi ve kokusu sebebiyle sevilebilir hatta kurutucu etkisiyle yağlı ciltler için tercih sebebi olabilir ama cella dan iyi demek de cella ya ağır hakaret olmuş Smile