Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Arko Tıraş Sabunu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
İc yagi nasil erittin ustad
ah yaa!
bu da gerçekten benim içimde büyük bir yaradır. arko sabununun celladan sonra çok kuru gelmesinden dolayı artık kullanamıyorum.
ben de über-lather denen olayı araştırırken tas içinde köpürtme esnasında gliserin kullanıldığını gördüm. onu bir deneyeceğim. sonuçları paylaşırım.
Saygılar
Ruh budur eskiuye3315 Big Grin
benim de aklıma iç yağı olayı takıldı...
ondan sonra buzdolabında saklamak zorunda kalmayalım sabunu Smile
geçenlerde yüzümü traş öncesi zeytinyağı ile yağlamıştım, sürtünmeyi azaltmak için. ama sabunun çok zor köpürmesi dikkatimi çekti. o yüzden sabuna yağ karıştırma işi beni cezbetmedi. ama gliserini deneyeceğim kesinlikle.
Saygılar
Arko sevdalısı bir adam. Tıraş için futur kullanıyor.


iha şap eksik Wink
Önüne gelen youtube a tıraş videosu koyuyor. Dünya ne kadar çok meraklıymış bu işe gerçi güzel bir şey
Benim asıl anlamadığım bu kadar çok geleneksel tıraş videosu ve siteleri varken neden hala bu mach3 gibi zımbırtılar yoğun olarak kullanılıyor.

Dikkatimi çeken başka bir şey de bir Türkün geleneksel tıraş videosuna rastlamadım. Üstatlardan bir kaç video bekliyoruz. Ben bir ara kendi tıraş ekipmanlarının videosunu youtube da açtığım kanalım dan paylaşmıştım ama bir tıraş gibi eğitici değil.

eskiuye3315 kardeşimden esinlenerek arko üzerinde az önce aromatik yağlar ekledim. önce benmari usulü arkoyu erittim. daha sonra dün bimden aldım badem yağı, kayısı çekirdeği yağı ve masaj yağını (zeytin, lavanta, bergamut vs.) ve gibbs sandalwood traş kreminden bi miktar katarak iyice karıştırdım. yarın denerim büyük ihtimalle. koku kıvam iyi gibiydi şimdilik. eğer sonuç güzel olursa başka sabun arama valla. arkoyu bu şekilde çeşitlendiririm. Smile teşekkürler.
Migros'ta tanesi 1,95 TL olmuş... Angry
(23/02/2012, Saat: 17:03)linguist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arko sevdalısı bir adam. Tıraş için futur kullanıyor.



Ben bu adam gibi hart hurt tıraş olsam Numune Acile gitmem gerekir... Undecided

Adam sabunsuz cilde jileti sürüp sürüp duruyor... Huh