Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Arko Tıraş Sabunu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Hangi Evropa traş sabununu kremini kullanırsam kullanayım Castle forbes kremde dahil Arkodanda vazgeçmem hergün olmasada haftada 2-3 kezde traş olurum Arkoyla:-)
Arko, hakkı yenecek bir sabun değildir. Beklentileri fazlasıyla karşılayacak, fiyat/performans oranı çok yüksek medarıiftiharımız olan dört dörtlük bir sabundur. Ambalaj tasarımı bile harikadır, öyle ki ithal sabunlarda bile böyle bir tasarım pek görülmüyor.
Kaç yıldır arko sabun kullanırım yüzümün bir kere bile kireç içinde kaldığını hatırlamıyorum. Geleneksel tıraş keyfini sürmek için mach3 ü bıraktım. Bu zamana kadar 3 tane jilet tutucu aldım. Kullandığım fırçayı çöpe attım porsuk fırça aldım. Ama arkoyu bırakmayı hiç düşünmedim. Geleneksel tıraş için arko yeter de artar bile.
Komşum ne yılı, ben daha yeni başladım Smile

İlk başlama setimi alırken almıştım. Benim işte yüzümde değil de elimde tırnak çevremde bıraktı. Epey ovalayarak bastırdım ama yine de aralarda kaldı.

Arko çok methedilen, beğenilen ve kullanılan bir sabun zaten. YouTube'da ünlü geleneksel tıraş video paylaşımcılarının istisnasız en az bir videosunda Arko sabun mutlaka var. Ürünü ve markayı ben de çok beğeniyorum. Yerli ürünümüz olduğunda dolayı iftihar ediyorum. Cam kaseye basmama rağmen ambalajını atmadım, duruyor masamın kenarında, kıyamadım çünkü, resmen canlı bir tarih.

Ben kullanmam derken aslında düzenli kullanmam demek istedim. Arasıra farklılık olsun diye kullanırım mutlaka. Her ne olursa olsun, es geçilecek bir ürün değil, onun kokusu yeter Smile
Kokusu müthiş, her seferinde temizlik hissi uyandırıyor. Cella kullanıyorum, coğu yönden Arkoya üstün ama kokuda Arko diyorum. Keşke Arko 10-15 liralık bir sabun yapsa. İsteyen bu halini, isteyen daha özenilmiş o üst seviyesini kullansa.
(29/03/2015, Saat: 22:06)hknz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kokusu müthiş, her seferinde temizlik hissi uyandırıyor. Cella kullanıyorum, coğu yönden Arkoya üstün ama kokuda Arko diyorum. Keşke Arko 10-15 liralık bir sabun yapsa. İsteyen bu halini, isteyen daha özenilmiş o üst seviyesini kullansa.

++1
+1

birilerine inat şunu diyorum, arko sabnu kullanmadan önce tıraş tasına birkaç damla saç kremi dökün bakın nemlendiricilik ve kayganlık ne derceye çıkıyor (başka bir balsam ya da nemlendirici de kullanabilirsiniz)

(30/03/2015, Saat: 01:42)ts9funk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]++1
Bir adet TOBS krem ile 6-7 çubuk arkoyu harmanlasak nasıl olur ? Bir balya sabun elde ederiz. Smile
Azizim kokuları hiç birbirine gitmez TOBS a yazık edersiniz

(30/03/2015, Saat: 11:30)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bir adet TOBS krem ile 6-7 çubuk arkoyu harmanlasak nasıl olur ? Bir balya sabun elde ederiz. Smile
O zaman unscented bir krem bulmalı ..