Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Tıraş Sabunu Nasıl Köpürtülür ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Serdar abi'ye katılmamak elde değil.Yöntem basit: Fırça ıslat,kap içinde beklet,sabun üstüne bir kademe su koy,beklet .2 dakika sonra al 15-20 saniye ya da fırça uzunluğunun yarısına kadar yükle.Yüzde çalış.İşe yaramayacak sabun yok,sert falan hikaye.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
(26/06/2017, Saat: 22:42)ahraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Serdar abi'ye katılmamak elde değil.Yöntem basit: Fırça ıslat,kap içinde beklet,sabun üstüne bir kademe su koy,beklet .2 dakika sonra al 15-20 saniye ya da fırça uzunluğunun yarısına kadar yükle.Yüzde çalış.İşe yaramayacak sabun yok,sert falan hikaye.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi


+1
Islak yuzume arko sabunu yediriyorum ince bir tabaka olusuyor.Sonra sicak fircayla ustunde geciyorum.Daha iyi bu sekilde
Selamlar ,
Sabun kullanacaksam eğer fırçayı içi sabun basılı kapta yükleyip yüzümde köpürtüyorum...
cella yüzde miyi iyi köpürtülür, tasta mı? Ben tasta tercih ediyorum.
İki türlüde güzel köpürür komşum...
@Kysis

Sabundan cok sizin tercihinize, hosunuza giden yonteme kalmıs. Siz ne sekil kopurtmekten hoslanıyorsanız, o sekil devam edin komsu.
Merhaba Cella kullanıyorum, bir çok yerde kase öneriliyor ama kasede köpürtünce performansı düştü.
Ben fırçada hapsolan suyun sıcaklığını yüzümde hissetmek istiyorum ama kasede ne yazık ki soğuyor. Bir de yüzde deneyeyim. Teşekkür ederim komşularım Smile Saygılar.
(18/08/2017, Saat: 13:02)Kysis Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben fırçada hapsolan suyun sıcaklığını yüzümde hissetmek istiyorum ama kasede ne yazık ki soğuyor. Bir de yüzde deneyeyim. Teşekkür ederim komşularım Smile Saygılar.

İste scuttle dedigimiz alet o yuzden var, kasede kopurtmeyi sevip o sıcaklıgı hissetmek isteyenler icin komsum.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14