Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: KAI DE Jilet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(21/09/2016, Saat: 09:22)umitcatar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]kalan jiletleri ileride farklı bi alette denemek için dolabın arkasına gönderdim Smile

@umitcatar; Hocam kai jiletlerinize talibim. Satın alabilirim veya feather / sarı 7 o'clock / perma çeşitlerinden istediğiniz ile takas edebilirim.
hocam zaten bi paket denemelik vardı 2 farklı alette denedim 3 tane jilet kaldı. isterseniz kargolayım.
Ha anladım hocam. Ben de çok var zannetmiştim.

Benim tenime uyum sağlayan bir jilet oldu hocam kai. Stok arayışındayım. Şu ana kadar en uygun fiyat amazon da. 100 adedi kargo dahil 41 küsür dolara geliyor. Daha uygun fiyat arayışındayım. Smile
anladım hocam. bende zamanında denemelik aldığım jiletlere bakıyorum. en uygun jileti bulup stok işine gireceğim bende Smile
Bu jileti denemeyi çok isterim. Türkiye de bulabileceğimiz bir site varmıdır?
extrashaving.com
extrashaving de yok malesef
Hocam bende iki yaprak kaldi. Birini size gonderebilirim.
@izbe hocam çok saolun.bir jilet için zahmet vermek istemem size. çok teşekkür ederim. almışken en az on tane alayım diyorum.Türkiyede aradığımız bir şeyi bulmamız malesef çok zor. ebay vardı. ondanda bir şey almak imkansızlaştı. yok kozmetik yasağı yok paypal yasağı günden güne herşeyi zorlaştırıyorlar.
Rica ederim LiuShang hocam. Yazdıklarınıza aynen katılmakla birlikte bir de Kai nin bulunması zor bir jilet olduğu, bu duruma tuz-karabiber oluyor.

Hemen hemen tüm bildik tanıdık siteleri dolandım. Hem çok az sayıda site satıyor, hem de oldukça pahalı.

Yukarıda da yazmıştım, şu an benim bulabildiğim en uygun 100adet/42 USd ile amazon. Ama 42*2.96 desek yuvarlak hesap 125 liraya geliyor ki bir de/se parası.

En iyisi aramızda para toplayalım, birimizi caponyaya gönderip şöyle 1000-2000 tane topluca aldıralım. Uçak biletleri konaklama dahil daha ucuza gelir..
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10