Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Belgian Blue Whetstone (BBW)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Kotikül taşının arkasındaki Belgian Blue Whetstone tarafını deneyen var mı? Nasıl bir yöntem ve öncelikle kullanmak lazım?
O kısım sanırım 4k civarı ve aldığınız kotikülün arkasının bbw olduğundan emin olmanız lazım. Nasıl tespit edebilirsiniz bilemiyorum ancak.
(01/10/2014, Saat: 13:13)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]O kısım sanırım 4k civarı ve aldığınız kotikülün arkasının bbw olduğundan emin olmanız lazım. Nasıl tespit edebilirsiniz bilemiyorum ancak.

Ardenes' den aldım, sertifikalı yolluyorlar.
Aldığınız linki gönderebilir misiniz?
(01/10/2014, Saat: 13:18)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Aldığınız linki gönderebilir misiniz?

Tabi. Wink

http://www.ardennes-coticule.be/shop/pro...product=54
Bende bundan almıştım, satıcı arka tarafın bbw olmadığını söylemişti.
(01/10/2014, Saat: 13:31)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bende bundan almıştım, satıcı arka tarafın bbw olmadığını söylemişti.

Değilmiş evet... ühü ühü Sad

Kaide olarak kullanılan bilemeye uygun olmayan yapıştırma bir taşmış.
Coticule varsa BBW çok gerekli mi size? Genelde 1k + coticule isteğe göre 10/12k kullanılır.
(01/10/2014, Saat: 13:46)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Coticule varsa BBW çok gerekli mi size? Genelde 1k + coticule isteğe göre 10/12k kullanılır.

Yok değil ama bıçaklarda belki denerim diye düşünmüştüm. Gerçi elimde KING 1000/6000 japon taş var. 10/12k için de linguist komşuma mesaj attım, forumda bahsi geçen yerli taştan nasıl alırız diye.
ben aldığım taşta arka tarafı ilk bilemede slury yaparak vede sade su ile slury yapmadan kullanıyorum sonrasında sarı tarafı ile devam ediyorum ama benimki yapıştırma değil , taşın doğası iki taraflı...(selected olanlardan)http://www.ardennes-coticule.be/shop/pro...product=61
blue tarafta bile kol kılını alır hale gelebiliyor...
Sayfalar: 1 2