Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Bir süredir foruma pek uğrayamamamla ilgili
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba komşular. 1 aydan falza süredir bir taşınma telaşem vardı, oldu, olmadı diye bende evde perişan oldum biraz çok bakamıyorum foruma ara ara hızlıca özel mesajlara bakıp çıkıyorum. Kaçırdığım, cevap yazmadığım olduysa kusura bakmayın, bu ay sonu rahatlayacağım umarım, o zaman bol bol konuşuruz. Sevenime, sevmeyenime selamlar tekrar. Köpüğünüz bol olsun.

not: taşınmaya çok para gidiyor, bakın şu satılık ilanıma da tüketin artık Big Grin
Şimdiden hayırlı olsun üstad, taşınma işini kolayca ve kimseye sinirlenmeden tatlı tatlı atlatabilmek peygamber sabrı gerektiriyor zaten kolay gelsin =)


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Hayırlı olsun komşum. Güle güle oturun.
Hocam senin saklınotalar bloğu da ne zamandır güncellenmedi. O da devam edecek değil mi?
Teşekkürler arkadaşlar, yine kiralık malesef, ama en azından ev sahibim hergün öğle yemeği yediğimiz bölümden yakın arkadaşım olacak. Şu anki ev sahibimin alamancı hacı olduğunu düşünürsek çok güzel bir dğeişim olacka. Big Grin Zaten bu son kiralık evim olsun bundan sonra stüdyoda olsa kendime ait bir dairem olsun istiyorum. Bakalım. Kira işi zor gerçekten yoruyor bünyeyi.
Bu arada henckels ile aristokratın satılma durumu var şu an. Diğer makineleri de cüzi indirimlerle vermeyi düşünüyorum, almak istediği olan özelden yazsın konuşalım.
(30/09/2014, Saat: 21:12)frenzy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hocam senin saklınotalar bloğu da ne zamandır güncellenmedi. O da devam edecek değil mi?

Taşındıktan sonra umarım, şu aralar resmen hayata küstüm Smile
Hayırlı olsun. Taşınma zor iş, kolay gelsin.
Yeni eviniz hayırlı olsun, foruma pek uğramamanızı en çok merak edenlerdendim. Kolay gelsin.
Hoşgeldin üstad.