Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Paul S.Zazadze 5/8 Yeni Katalin Saplı Usturam
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
a9ofwo.jpg
azgwsn.jpg
2jfnosg.jpg
Hocam selamlar, çok şık, çok yeni duruyor. Kaç yapımı bir bilginiz var mı? Hiç kullanılmamış sanki. Bilediniz mi ağız alması nasıl?
Güzel görününyor sayın @Horizon. Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.
(17/09/2014, Saat: 22:46)btoprak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Güzel görününyor sayın @Horizon. Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.

Teşekkür ederim eskişehirdeki son sıfır usturayıda ben aldım :-)
(17/09/2014, Saat: 22:43)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hocam selamlar, çok şık, çok yeni duruyor. Kaç yapımı bir bilginiz var mı? Hiç kullanılmamış sanki. Bilediniz mi ağız alması nasıl?

1940 yılında metin amcanın babası fıransadan satın almış,dediği kadarı ile bu usturadan 5 tane gelmiş,zaten 2 sini yabancı turistler geldiği yıllarda gelip almış ,1 ini berber almış 1965 lerde 1970 lerde falan, bir tanesinide lüle taşçısı almış 1990 lı yıllarda,hesas yapımı kağıdında yazıyordu made by ; paul s.zazadze year of production 1927 - France diye. babası vefat edincede kutusunu ayrı bir yerde ve usturayıda tamamen yağın içinde kavanozda saklamış , bu vaziyette duruyormuş , şans eseri soracağım tuttu ve var dedi . kavanozda görünce bende çok şaşırdım , babam ölünce dükkanı işletmezsem eğer yıllarca dayanamaz diye yağa basıp koyduydum tavan arasına dedi amca , babasının vefatından sonra dükkanının tavanarasına çeyiz sandığı gibi bişeyin içinde tutuyormuş.kavanozu ile birlikte 1250 tl ye aldım , ağız almasıda fevkalade çok çabuk ve güzel traşa hazırlanıyor,cildi direk ters traş ettim sıfır yanma sonucu mükemmel,

bu arada metin amcanın babası 1908 doğumluymuş , metin amcada 1939 doğumlu fakat belindende biraz rahatsız :-( .....
Temizliğinden belli zaten. Hayırlı olsun komşum çok güzel. Iyi günlerde kullanılsın.
Metin Amca ya da acil şifalar olsun.
Güle güle kullan komşum, metin amca biraz pahacı gelmişti bana , iyi pazarlık ettiğini umarım. Çünkü o fiyata ne usturalar alınabilirdi gibi bence..
1250 tl ? Huh
açmayacaktık bu siteyi Sad
(18/09/2014, Saat: 17:08)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]1250 tl ? Huh
açmayacaktık bu siteyi Sad
Siteyle alakası yok üstadım, ülkemizin insanı "AÇ". Karnı doysada (ki zor şu aralar), göz açlığı bitmiyor. Şahsen ben 1250 ye, üst seviye bir Dovo alınıp yanına kayış alınır hatta ve hatta Mastro Livi bile alınır diye düşünüyorum ki, çelikle daha hiç bir münasebetim olmadı, yanlışsam düzeltin.
merhaba; sitenin takipçilerinden biriyim bende kadıköyde antikacıda buldum bunun aynısı pazarlıkla cüzzi bir rakama kararmıştı temizliğini vs. yaptım ancak bileme konusunda malzeme yetersizliğinden elden birşey gelmiyor traş olunabilecek kıvamda ama tahriş ediyor... sadece paylaşmak istedim.
teşekkür ederim
Sayfalar: 1 2 3 4