Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: TOBS Shaving Shop Aftershave Gel
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Bugün tıraş sonrası denedim. Aman aman bi kokusu olmasa da işini iyi yapıyor. Yanmayı aldı, cildim yumuşak ve kuruma yok. jel olmasından dolayı jel kıvamında.(Big Grin). Tabac tan sonra beni çok memnun etmedi doğrusu. Keşke Jermyn Street alsaydım dedim ama bunun sebebi kokusunun bana uymaması.

wp11260ef1_05.jpg
Ben de aldığıma pişman oldum, kokusu bir süre sonra kayboluyor

(08/03/2012, Saat: 22:58)pars Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bugün tıraş sonrası denedim. Aman aman bi kokusu olmasa da işini iyi yapıyor. Yanmayı aldı, cildim yumuşak ve kuruma yok. jel olmasından dolayı jel kıvamında.(Big Grin). Tabac tan sonra beni çok memnun etmedi doğrusu. Keşke Jermyn Street alsaydım dedim ama bunun sebebi kokusunun bana uymaması.

wp11260ef1_05.jpg
İçeriği hakkında bilgi paylaşabilir misiniz değerli meslektaşım ve Martin Hocam?
eve gidince içeriğine bakacağım selamlar

(28/03/2014, Saat: 03:09)FloydianDM Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İçeriği hakkında bilgi paylaşabilir misiniz değerli meslektaşım ve Martin Hocam?
2,5 sene sonra da olsa içeriğini ekleyeyim. Belki merak eden olur Smile.

Bendeki olan da kokusunu kaybetmiş, şu an bildiğiniz saç jöleleri gibi kokuyor. Kötü ürün değil ama o paralara (14-15€) daha iyisi bulunur.

İçerik: Hammamelis Virginiana(Witch Hazel), Aqua, Carbomer, Hydrogenated Castor Oil, Aloe Barbadensis, Propylene Glycol, Triethanolamine, Parfum, Chamomilla Recuitta, Imidazolidinyl Urea, Methylparaben, Allantoin, (Parfum içeriği: Benzyl Salicylate, Linalool, Limonene, Hexyl Cinnamal, Amyl Cinnamal, Alpha-isomethyl Ionone, Butylphenyl Methylpropional, Citral, Geraniol, Benzyl Benzoate, Farnesol, Coumarin, Isoeugenol, Eugenol, Benzyl Alcohol).
İçerisindeki paraben
Kokuyu korumada para etmiyor galiba