Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Ben Geldim :)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Forumda bir çok tecrübeli arkadaşın yorumlarını okuyup istifade etmenizi ve tıraş işini aceleye getirmemenizi tavsiye ederim keyifli tıraşlar.
(02/09/2014, Saat: 10:43)Straht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hoş geldiniz, keyifli tıraşlar. Jilet denemeleri için internetten sample pack edinebilirsiniz.
Teşekkürler bugün dışarı çıktığımda sample pack olarak 1 rapira 1 astra 1 perma sharp 1 bic 1 tanede derby aldım deneyip uygunluğuna karar verebilirim Blush
(02/09/2014, Saat: 12:36)rewolwer_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Forumda bir çok tecrübeli arkadaşın yorumlarını okuyup istifade etmenizi ve tıraş işini aceleye getirmemenizi tavsiye ederim keyifli tıraşlar.
Teşekkürler evet çok faydalı bilgiler edinme fırsatım oldu
Hoşgeldiniz.
Hoşgeldiniz. Keyifli forumlar, keyifli tıraşlar.
(01/09/2014, Saat: 19:28)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]hosgeldınız
en iyisini yapmışsınız ws jiletler nerdeyse kördür

Hocam bu deyiminizden yeni gelen @Jr.Cook arkadaşımız yanlış anlayacak Big Grin Kör bir jileti seçmenin neresi iyi diye düşünecek !..
Bu arada size de hoş geldiniz diyorum @Jr.Cook arkadaşım.. @McOrco üstadımıza laf atarken sizi unuttum Smile
(15/09/2014, Saat: 17:09)Naci Erdem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hocam bu deyiminizden yeni gelen @Jr.Cook arkadaşımız yanlış anlayacak Big Grin Kör bir jileti seçmenin neresi iyi diye düşünecek !..
Bu arada size de hoş geldiniz diyorum @Jr.Cook arkadaşım.. @McOrco üstadımıza laf atarken sizi unuttum Smile

Çok sağolun hocam evet yeni birisi okuyunca biraz yanlış anlaşılabilir bir deyim olmuş ama @McOrco üstadın mesajında ne demek istediğini anladım Big Grin
Hoş geldiniz, kararınız hayırlı olsun.
Sayfalar: 1 2