Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: S.a.İyi ki Buldum Sizi...
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Wilkinson edinin bence. Yumayla birkaç ay gecirmektense ayni sureyi ws ile gecirmeniz daha keyifli ve sihhatli tiraslar elde etmenizi saglayacaktir.
Hosgeldiniz bu arada.
almayın size gereksiz olur siz kalite arayışındasınız Smile
Öncelikle aramıza hoş geldiniz diyorum. Wilkinson Clasic, Yuma'ya göre çok daha konforlu bir alettir, almakta tereddüt yaşamayın. Şu sıralar KİPA'larda bulunmaktadır. Ayrıca forum üyelerimizden @impaticaret bu tür aletleri satan bir arkadaşımızdır. Sipariş yoluyla buradan da alabilirsiniz.
Fiyat ve Malzeme listesi http://geltir.com/thread-874-page-11.html mecuttur.
Hoşbulduk,fiyat olarak wilkinson çok pahalı değil iki ay yumayla geçirmeyi bende pek istemiyorum doğrusu alacağım sanırım. Birde arko traş sabunundan kaynaklandığını düşündüğüm yüzümde gerginlik ve kuruluk oluyor. Sabun yerine traş kremi kullansam yine arkının tavsiye edermisiniz. Özellikle metollü olanını düşünüyorum ,şimdilik forumda gördüğüm İtalyan malı olan parasso niyetineSmilealışma devresinden sonra forumdaki ilanlar bölümünden kaliteli bir makina özellikle merak ettiğim tabac tıraş sabunu ve parasso sabun edinmeyi planlıyorum inşallah. Verdiğiniz link bende açılmıyor bir sorunmu var acaba. Ilginiz ve yardımlarınız için teşekkür ederim. Bu arada pazar sabahları bana hep keyifli tıraşları hatırlatır. Herkese keyifli kesiksiz kaliteli tıraşlar Smile


Sent from my iPhone using Tapatalk
Nivea’nın kremi güzel tavsiye ederim.
Sayfalar: 1 2