Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Merhaba
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Herkese selamlar,

Yaklaşık 2 ay önce nasıl tıraş olsam da şu kıl dönmelerimden kurtulsam diye google da dolanırken tanıştım forumunuzla. Sonra okudum da okudum, akşamına iş çıkışında koşarak metro markete gidip bir ws classic aldım Smile ve geleneksel traşla tanışmış oldum. dediğim gibi yaklaşık 2 ay önce tanıştığım geleneksel tıraş sayesinde kıl dönmelerimden kurtuldum. nefret ettiğim tıraş olma işini iple çeker hale geldim.

Bu teşekkürü hepinize borç bilirim Smile değerli paylaşımlarınız için teşekkürler.
Aramıza hoş geldiniz ..
WS clasic doğru bir alettir, doğru bir aletle başlamış olmanız önemlidir, zira uygunsuz aletlerle geleneksele başlamak, doğruyu bulana kadar geçen zaman açısından kayıp olacak, kartuşa geri dönme ihtimaliniz arttıracaktı ..
Sıra jiletlere geldi o zaman ..
Hemen bir astra yeşil, perma sharp veya bozuk üretim olmayan (.. sahte diye geçer) bir rapira edinin ..
Keyifli tıraşlar ..
Hoşgeldiniz keyifli tıraşlar. Keşke olay sadece tahriş ve kıl dönmelerinden kurtulmakla kalsaydı Smile Hepimiz koleksiyoner oluyoruz zamanla.
Çok teşekkürler,

Jilet olarak WS classic kullandım, sonra perma sharp kullandım mutluluğu feather da buldum Smile. Arko sabun almıstım onu da impa sağolsun tabac a upgrade ettim. traş fırçamı da metrodan almıstım sonra isana men porsuk kılı aldım (çok hosuma gitmiyor açıkcası, fazla batışma oluyor yüzümde). şuan tek sıkıntım fırçam ile onunda icabına bakacağım en kısa sürede. biraz daha alıstıktan sonra makina olarak da futur almayı planlıyorum.
Hoşgeldiniz aynı şekilde ben de WS ile başladım ve kısa zamanda rimei den ming-shi, weishi den EJ89 a bir sürü tıraş aletim oldu. Ancak henüz bi fatboy ya da slim yok. Yaprak jilet çeşitleri de cabası. Keyifli forumlar ve tıraşlar Wink
Hoşgeldiniz Smile

C6603 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
hoşgeldiniz...
Hoşgeldiniz...
Hoş geldiniz.
teşekkürler arkadaşlar.
Sayfalar: 1 2