Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Tıraş Fırçası Seçimi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar ,

Yaklaşık üç ay önce DH ' da ki başlığı görüp %100 geleneksel traşa merak salanlardanım. Ve üç aydır da yaprak jilet , sabun ve baba yadigarı fırçamla traş oluyorum. Öncesinde bu rotasyon da Mach 3 vardı.

Traş fırçası seçimi yapmam gerekiyor. Bütçem başlangıç için ne yazık ki porsuk kılı fırçalara yetmiyor. Dolayısıyla domuz kılı bir fırça almayı düşünüyorum.

Omega 31052 ve Jaguar 1071 arasında kaldım.

İşin erbabları ne derler acaba ?
Hoşgeldiniz.Semogue domuz fırçalar fazlasıyla tatmin edici porsuğu aratmaz. Omega kullanmadım ama kullanan arkadaşlar memnuniyetle bahsediyorlar.

Galaxy Nexus cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Aramıza hoş geldiniz.
Domuzları bilmiyorum ama bütçenin yettiğinin en iyisini al hocam başka zevkin mi var,bir kez alır yıllarca kullanırsın,uyduruk şey alıp sonra yeni arayışlara girmezsin.
Hoşgeldiniz. Ben olsam ikisi arasından Omega'yı tercih ederdim.
Omega alın pişman olmazsınız. Ben de fs porsuk da var ama nedense domuz kılı fircalarimdan daha iyi verim aliyorum. Omega ve jaguar kullandim. Omega kalitesi daha iyi.
Hosgeldiniz keyifli tiraslar.
İlk önce hoş geldiniz keyifli tıraşlar;

fırça konusunda da omega'ye tavsiye ederim. Benim ilk fırçam jaguar muadili olan Lider marka fırçaydı. Daha sonra Omega'yı alınca bir daha kendisiyle görüşmedik.
Hoşgeldiniz

Omega yada jaguar hiç kullanmadım, ben semogue 1305 tavsiye ederim oldukça memnunum.

http://www.giftsandcare.com/en/boar-shav...-1305.html
Omega 49 20 tl ye domuz keyfi.
Herkese tekrardan selamlar ve hoşbulduk. An itibariyle Omega 31052 almış bulunuyorum. Traş ekipman zincirim şu an için fazlasıyla başlangıç seviyesi. Wilkinson Classic makine , Bic yaprak jilet ve Arko traş kremi. Birkaç farklı marka balsam ve 7-8 farklı traş kolonyası. Lakin inanılmaz keyifli bir iş geleneksel traş ve güne güzel bir başlangıç yaptırıyor. Hele hele hergün traş olan biri olduğum düşünülürse Smile
Sayfalar: 1 2