Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Rimei jilet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Rimei aletle gelen jileti çok beğendiğim için dx.com da bulduğum 100 rimei jilet siparişini verdim. Sipariş ulŞınca bu başlıkta yorumunu da yapacağım. Fiyat 100 jilet için kargo free 14 usd
Bugün kullandım bu jileti. Treet marka jilete çok benzettim. Kesinlikle çok konforlu bir jilet. Futur makina ile keskinlik ile ilgili sıkıntı da yaşamadım.

Ancak çok beğendiğim Treet ile o kadar benzer buldum ki 10 TL ile 100 Adet Treet alabilirken 1 ay kargo beklemek ve 30tl civarı fiyat ile Rimei jilet alır mıyım _? Almam sanırsam.
Mustafa Bey 50 lik rimei satiyor sanirim yanlis gormediysem ayni jilet mi?
(10/09/2015, Saat: 01:23)Saltuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Mustafa Bey 50 lik rimei satiyor sanirim yanlis gormediysem ayni jilet mi?


Evet Saltuk Bey, aynı jilet.
Hatta özellikle makinanın yanına konandan olsun dedim,aynısı 1000li paketlerde dökme olarak geldi. Bende 50lik olarak parçaladım Smile
100 adet 10.00TL
Denedim, begendim ama bir endisem var : sacma gelecek belki ama Cin de uretildigi icin dezenfekte edilmesi ile ilgili bir sikintisi olabilir mi bu jiletlerin?
(18/09/2015, Saat: 23:57)Saltuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Denedim, begendim ama bir endisem var : sacma gelecek belki ama Cin de uretildigi icin dezenfekte edilmesi ile ilgili bir sikintisi olabilir mi bu jiletlerin?

Dezenfeksiyon ile ilgili sıkıntı olmaz sonuçta yüksek sıcaklıklarda fırınlanan sonrasında da makine ile üretilen ürünler.

Kimyasal kontaminasyon teflon (PTFE) kaplı jiletlerde ihtimal dahilinde. Teflon kaplama esnasında kullanılan kimyasallar (PFOA) zararlı. Avrupa ve Amerika'da PFOA kullanımdan kalkıyor olsa da Çin/Rusya vb. için durum belli değil.

En büyük risk ise radyoaktif kontaminasyon. Üretimde kullanılan geri dönüştürülmüş çelik ya da bu çeliği eritmekte kullanılan fırında radyoaktif atık bulunma ihtimali var. Çin ve Hindistan bu konularda sabıkalı.

Bu risklerin bulunması, gerçekleşecekleri anlamına gelmiyor tabi ki. Ömür boyu bu ürünleri kullanan Çinliler mevcuttur mutlaka. Değerlendirmek size kalmış.
Güvenmekte zorlanıyorum işte.Teşekkür ederim sağolun.
Bugün rimei tıraş aleti ile denedim. Konforu iyi ama keskinliği vasat geldi bana. Belki de aletten dolayıdır, yarın EJ DE89 ile deneyeceğim.
(08/12/2015, Saat: 15:52)ms_1907 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bugün rimei tıraş aleti ile denedim. Konforu iyi ama keskinliği vasat geldi bana. Belki de aletten dolayıdır, yarın EJ DE89 ile deneyeceğim.

Üstadım Merhaba,
Sonucu yarın paylaşmanızı özellikle rica ediyorum. Lütfen yarın bir de o şekilde deneyip yorumlarınızı yazar mısınız.

Saygılar
(08/12/2015, Saat: 16:08)m y r Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Üstadım Merhaba,
Sonucu yarın paylaşmanızı özellikle rica ediyorum. Lütfen yarın bir de o şekilde deneyip yorumlarınızı yazar mısınız.

Saygılar

Tabi ki, elimden geldiğince...

Bugün DECember teması için hep ekonomik ürünler kullanmıştım. Yarın kaliteli ekipmanla deneyeceğim.
Sayfalar: 1 2 3