Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: ISANA men After Shave Gel 3in1 "Anti-Müdigkeit"
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
320092_1.jpg

Rossmann mağazalarında bulunan bu ürünü bir aydır kullanıyorum, ciltteki tahrişleri ve yanmayı bastırıyor ve ufak tefek yaraların da iyileşmesini hızlandırıyor. Çok hafif ve tıbbi malzemeleri andıran bir kokusu var. Sürdükten birkaç dakika sonra emiliyor ve balm'ler gibi yapışkan bir his bırakmıyor.

Sürekli kullanıldığında sakal uzamasını yavaşlatabileceğine dair bir bilgi var ambalajında, lakin böyle bir etkiyi farketmedim.

Tek hoşuma gitmeyen tarafı kutusu, ters durduğu için kapağın içerisine sızıyor biraz.

İçindekiler:

Alıntı:Aqua, Alcohol Denat., Glycerin, Hydroylzed Soy Protein, Caprylyl/Capryl Glucoside, Panthenol, Hypericum Perforatum Flower/Leaf/Stem Extract, Carbomer, Propylene Glycol, Caffeine, Hamamelis Virginiana Extract, Arnica Montana Flower Extract, Allantoin, Salix Alba Bark Extract, Urea, Menthol, Parfum, Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Sodium Hydroxide, Salicylic Acid, Phenoxyethanol
İçerik olarak oldukça zengin görünüyor. İnceleme için teşekkürler
ındırım zamanlarında ve normal zamanlarındakı fıyatına gore stoklayabılırım
Sakal uzamasını nasıl yavaşlatıyormuş ?
Benim 2 günlük tıraş Periyotlarını 3 güne çıkarabilir mi acaba?
Birçok balm / balsam kullanmış biri olarak şiddetle tavsiye ediyorum. Sadece koku beklentisi olan arkadaşları tatmin etmeyecektir. Herbal bir kokusu var ve cok kisa bir sure hissediliyor. Onun haricinde, ürün şeffaf ve jel kivamli. Kolay emiliyor, yaglilik hissiyati bende olusturmadi. Kisa surede tahrisi aliyor. Yurtiçi balsamlarin icinde (Nivea, gillette, yves rocher vs.) bence açık ara önde.
(21/09/2014, Saat: 19:17)fahrenheit Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Birçok balm / balsam kullanmış biri olarak şiddetle tavsiye ediyorum. Sadece koku beklentisi olan arkadaşları tatmin etmeyecektir. Herbal bir kokusu var ve cok kisa bir sure hissediliyor. Onun haricinde, ürün şeffaf ve jel kivamli. Kolay emiliyor, yaglilik hissiyati bende olusturmadi. Kisa surede tahrisi aliyor. Yurtiçi balsamlarin icinde (Nivea, gillette, yves rocher vs.) bence açık ara önde.

Komşum mesaj kutunuz dolmuş mesaj atamıyorum.
Arkadaşlar hassas ciltler için olan balsamlar da alkol olmaması gerekiyor diye biliyorum. İçerik olarak alkol olmayan balsam modeli de vardır sanırım..Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim..
a5gsug.jpg

Bu ürünü Rossman mağazasından 10 liraya almıştım 2 kez kullandım ve çok memnun kaldım. Tıraş sonrası herhangi bir yanma yapmadığı gibi nemlendirmesi ve bakımı çok güzel. Yüzümü yıkadıktan sonra bile nemlendirme etkisi devam ediyor, kullandıktan 15-20 dakika sonra tamamen emiliyor hicbir kalinti birakmiyor. Sadece 2 kez kullanmiş olmama ragmen yuzumde hissedilir derecede guzel bir etkisi oldu. Kokusu yok.
jel, krem ve pomat (merhem) konusunu irdelemeni öneririm .
@elitte
Eger sizde kuru ciltli iseniz, kuru ciltliler konusu acmıstık zamanında, oraya bu sekil memnun kaldıgınız urunler olursa sevinirim komsum.