Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: El işçiliğiyle ilgili güzel videolar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Kimse katkı sağlamayacak heralde başlığa?
Yardım ederiz yahu olur mu?
Biraz sonra...










































(27/06/2014, Saat: 22:08)janus Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yardım ederiz yahu olur mu?
Biraz sonra...

İyi güzelde herkes böyle yaparsa forum kirlenir tek mesajdada paylaşabilırdiniz !
Amaciniz nedir limit doldurmakmı?
Bir şey satmıyorum. Bir daha satılık ilanı ile de uğraşmam.

Videoları eklerken aklıma mesaj sayısı gelmedi.

İsteyen mesajlarımı silebilir.

Rahatsızlık verdiysek. Bir daha mesaj falan yazmam.
(27/06/2014, Saat: 22:42)janus Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bir şey satmıyorum. Bir daha satılık ilanı ile de uğraşmam.

Videoları eklerken aklıma mesaj sayısı gelmedi.

İsteyen mesajlarımı silebilir.

Rahatsızlık verdiysek. Bir daha mesaj falan yazmam.

Birşey satıyorsunuz demedim ki, isteyen istediğini alır satar. Konular kayıyor 10dan 5 satıra düşen takip bolumu var. Amaç nedir ne için yapiyorsunuz sordum yanlış anlamayin.
Sn. Trache:

Rahatsız olduğunuz konuları forum yönetimine iletirseniz elimizden geleni yaparız. Bizi dahi bize şikayet etmekten imtina etmeyiniz.
İkili tartışmaların kötü sonuçlar doğurduğu, işin sonunda illa ki birilerinin kalbinin kırıldığına defalarca tanık olduk. Lütfen ikili tartışmalara girmemeye özen gösteriniz.
Janus'a karşı art niyetli olmadığından eminim fakat mesaj sayısını artırmaya çalıştığı hususunda ithamda bulunmanız yakışık almamış. Kaldı ki her bir mesaj ve her bir üye yönetim ekibimizce titizlikle takip edilmektedir. Bu hususta müsterih olunuz, rahatsız olduğunuz durumu bize iletip gelişmeleri takip ediniz. Forumun düzenini korumaya yönelik gayretinizden dolayı teşekkür ederim.

Sn. Janus:

Her ne kadar Lord Sparhawk'ın konudaki #21 nolu mesajına ithafen konu ile ilgilenmenizden ve emeğinizden mütevellit memnun olsam da Trache'nin forumun kirlenmesi ile ilgili kaygısına da katılmaktayım. Sizin de bunu yaparken mevzuya bu gözle bakmamış olmanızdan dolayı art niyet gütmeksizin mesajları ayrı ayrı yazdığınızı düşünmekteyim. Mesajları birleştiriyorum. Küsme darılma yok, bu forum hepimizin.
Levis usturalarının yapılışı



Louis Vuitton ayakkabıları



























Çok eski usullere sadık kalınarak yapılan klavsen. Keman yapımı da gösteriyor ama asıl iş klavsen üzerine. Artık kaybolan teknikleri görebildiğimiz, her aşaması elde yapılan çılgın bir enstrüman. Artık yerini piyano aldı bildiğiniz gibi.












En azından bu forumda bu tip el işlerine meraklı insanlar olur diye umuyordum ama yine yanıldım görüldüğü üzere. Spor, sanat, müzik.. bizim insanımız neden bu kadar ilgisiz bu konulara? Şurda bir ekonomi konusu 40 sayfa oluyor, böyle güzel bir konuda forum tamamen ilgilsiz kaldı. Üzüldüm açıkcası.
Sayfalar: 1 2 3 4