Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: The Body Shop White Musk Tıraş Sonrası Balsamı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
(25/01/2019, Saat: 01:29)Janberd Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba

White Musk Balsamı aldım kullandım. Kendi adıma bir balsamın görevi ne ise fazlasıyla yapıyor.  Ne kuru bırakıyor ne de yüzünüzü yağlı hissediyorsunuz. Yumuşacık tertemiz bir cilt. En azından benim cildim için böyle. Fazlasıyla mutlu etti beni.

Herkesin methettiği kokusuna gelince... Jean Paul Gaultier'ın bir dönem dünyayı kasıp kavuran efsane kokusu Le Male' ı sanırım bilmeyen yoktur. Birçok kişinin ortak fikri kokunun çok güzel ama ilk sıkıldığında baygınlık verecek derecede tatlı olduğudur. Bu yüzden koku gerçek kıvamını sıkıldıktan saatler sonra vermektedir. Açarsınız gardrobu iki gün önce La Male sıktığınız gömleğin buram buram kokan şahane kokusunu hâlâ alırsınız.  İşte White Musk, Le Male'ın baygınlık veren tatlılığının alınmış hali gibi kokuyor. O kadar şahane ki tıraştan sonra yüzüme sürerken elime sinen kokusunu kokluyorum sürekli. Bir bakıyorum elim gayri ihtiyari burnumda Smile  Elbette zevkler tartışılmaz lakin ben White Muskın kokusunu sevmeyecek bir Allah'ın kulu olabileceğine ihtimal vermiyorum Smile

+ 1

Komşum, ben de son tıraşta ilk defa bu ürünü kullandım ve çok memnun kaldım.
Umarım yanılıyorumdur. Akasya AVM de satış görevlisi Body Shop'un yakında erkek ürünleri satışından çekileceğini söylemişti. Bunun üzerine müşteri ilişkilerine yazdım ."Erkek bakım ürünlerimiz satıştadır" şeklinde kısa bir cevap geldi. Dün siteye girdiğimde Balsam tükendi olarak görünüyordu. Bugün tekrar baktığımda artık listede bile görünmüyordu. Global sitesine baktım orada da görünmüyor. Sanki böyle bir ürün hiç olmamış gibi.. Galiba artık bulmak zorlaşacak.. Stok yapmak isteyenler olur belki...(kendi adıma ben bulduğum her balsamı stoklayacağım Smile )
Sayfalar: 1 2