Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Sputnik
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Bende p&g olanı var.Keskinlik iyi ama tahriş yapmıyor değil denenebilir fakat stoklanacak bir tarafı yok bana göre.
Denemek için numunelik bir tane aldım. R89- R41- WS ile denedim. Üç makina ile de verimli bir tıraş verdi. Agresif bir tutulumu ve orta-yüksek seviyede bir konforu var. Tekrar kullanır mıyım? Maliyet olarak bakılırsa daha uygun ürünler bulunabilir. Ayrıca jileti kağıdına koyduklarında yapıştırıcı olarak kullandıkları malzemenin jiletin üzerinde kalması pek hoş bir görüntü vermiyor.
Son zamanlardaki en favori jiletim diyebilirim . Sputnik olmadığı yerde benzer hissiyata voskhod ile ulaşıyorum.
(20/03/2020, Saat: 12:40)Jaguar Paw Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Son zamanlardaki en favori jiletim diyebilirim . Sputnik olmadığı yerde benzer hissiyata voskhod ile ulaşıyorum.
@Jaguar Paw hocam Sovyet dönemi Sputnik numuneler yolda bi kıyaslama bekliyorum sizden Wink
(20/03/2020, Saat: 13:00)KAYHAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@Jaguar Paw hocam Sovyet dönemi Sputnik numuneler yolda bi kıyaslama bekliyorum sizden Wink


İlk fırsatta deneyip yazarım Ayhan Bey


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
@KAYHAN (Ayhan Bey’in) hediye olarak gönderdiği Sovyet Rusya dönemi üretimi Sputnik bıçağı bu günkü traşımda ; bana göre orta agresiflikteki 1948 Gillette Aristocrat #15 Australian alet ile denedim. Klasik olarak traşımda 2 perde ve düzeltme yaptım. Dün jiletli ustura ile traş olmuştum . 1 günlük sakalım ve dünkü ustura traşından kaynaklı cildimde biraz hassasiyet vardı.
Tüm bu hususlara rağmen , en konforlu ve tahrişsiz traşlarımdan birini oldum diyebilirim . Sovyet dönemi sputnik keskin , çok konforlu , hiç çekiştirme yapmayan çok akıcı bir bıçak ,
Yine çok sevdiğim cildime iyi gelen yeni üretim Sputnik ile kıyaslarsak ondan daha keskin ve biraz daha fazla akıcı olduğunu ayrıca daha yakın bir traş sunduğunu değerlendirdim. Sovyet Sputnik bıçağın etkili bir kesim hissiyatı var .Denediğim en iyi bıçaktı , bilgi mahiyetinde bir kaç foto ekledim . Ayhan Bey’e tekrar teşekkür ederim. Keyifli traşlar . d4f7aaab92af9c4522be5217ad42329e.jpg
f7d4cbd96e1add56cd178a08cf9b8c48.jpg
d34b1d363854c3096762150a88c6ac3c.jpg


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Keramet hep eskilerde
(25/03/2020, Saat: 17:34)Jaguar Paw Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@KAYHAN (Ayhan Bey’in) hediye olarak gönderdiği Sovyet Rusya dönemi  üretimi Sputnik bıçağı bu günkü traşımda ; bana göre orta agresiflikteki 1948 Gillette Aristocrat #15 Australian alet ile  denedim. Klasik  olarak  traşımda 2 perde ve düzeltme yaptım. Dün jiletli ustura ile traş olmuştum . 1 günlük sakalım ve dünkü ustura traşından kaynaklı cildimde biraz hassasiyet vardı.
Tüm bu hususlara rağmen , en konforlu ve tahrişsiz traşlarımdan birini oldum diyebilirim . Sovyet dönemi sputnik  keskin , çok konforlu , hiç çekiştirme  yapmayan çok akıcı bir bıçak ,
Yine çok sevdiğim cildime iyi gelen yeni üretim Sputnik ile kıyaslarsak ondan daha keskin ve biraz daha fazla akıcı olduğunu ayrıca daha yakın bir traş sunduğunu değerlendirdim. Sovyet Sputnik bıçağın etkili  bir kesim hissiyatı var .Denediğim en iyi bıçaktı  , bilgi mahiyetinde bir kaç foto ekledim . Ayhan Bey’e tekrar teşekkür ederim. Keyifli traşlar .


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Rica ederim Çağlar hocam ,bende çok beğendim Sputnik bıçağı.
Bir şey merak ettim; tıraş bıçağının üzerindeki İngilizce ‘made in USSR’ ibaresi SSCB dönemindeki üretim sırasında mı yoksa sonradan mı yazılmış?
(25/03/2020, Saat: 18:45)Razorlazer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bir şey merak ettim; tıraş bıçağının üzerindeki İngilizce ‘made in USSR’ ibaresi SSCB dönemindeki üretim sırasında mı yoksa sonradan mı yazılmış?
O dönem (SSCB)üretildiği için bu şekilde yazılmıştır komşum.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6