Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Yüz benlerini Aldırcam..?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Boyun ve cene bolgemde 2 tane kahverengi ben var..tiras olurken beni cok zorluyorlar..cerrahi bir islemle (laser?) bunlari aldirayim diyorum..bu konuda bir tecrubesi veya bilgisi olan var mi acaba?


Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne kadar büyükler bilmiyorum ama ufak et beni boyutlarındaysa soğuk sprey sıkıp dondurarak yakıyorlar. Annem o şekilde aldırmıştı. Soğuğun kesici yakması dışında bariz bir ağrısı yok, komplikasyonda yok.

Yıllar evvel de amcam, yüzündeki büyük boyutlu et benini aldırmıştı, o cerrahi şekilde olmuştu diye hatırlıyorum, herhangi bir sıkıntı olmamıştı.
Ustad benler yarim cm falan capinda..cilt uzerinde 1/4cm gibi bombe yapiyor..ve benler uzerinde de sakal var.. Dolayisiyla bu bombelerde tiras olmak beyin cerrahi hassasiyeti istiyor..ki ben sert ve ters sakallarimdan dolayi keskin jiletler kullaniyorum..benler uzerinde ustura ile daha basariliyim cunku et benleri hiperbol seklinde ve aciyi surekli degistirmek gerekebiliyor..

Benleri aldirdiktan sonra bu bolge duzlesirse sikintilarim da biter..ama insaalah o bolgede bi cukurluk kalmaz..bi doktora daniscam artik..


Sent from my iPhone using Tapatalk
Ense kısmında vardı benim, her saç tıraşı olduğumda mutlaka kanatırdı berber.
Sonunda dayanamayıp cilt doktoruna gittim elektrikli bir cihaz ile yakma yapmıştı. Yakmadan önce iğne ile uyuşturmuştu şu an alındığı yerde hiç bir iz yok ve dümdüz.
Benimde faul kısmında 5 kuruş büyüklüğünde bir ben var aldırmayı düşünüyorum fakat aldırdığım yerde sakal çıkmama gibi bir durum söz konusu olabilir mi ?