Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Takım elbise, kravat, gömlek vs. önerisi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
komşum en iyisi takım elbiseyi terziye diktirmektir. terzi ile beraber kumaş alıp ona diktirmektir ben hep öyle yaparım. herkes beğenir insanın bedenine göre yapıyorlar. satın alınan takım elbiseler illa bir tarafı uymuyor (bana mı öyle geliyor Wink )
@son samuray,
Onu da düşündüm de İstanbul'da iyi terzi bilmiyorum malesef...



Sent from my iPhone using Tapatalk
Ben size cevap verme anlamında söylemedim yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın.
Sadece kullanım tecrübemi paylaştım...


(03/05/2014, Saat: 02:23)emre-sti Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kiğılı konusunda haklisiniz ama ben abdullah kiğılıyi önerdim sarar kalitesindedir. 2 takımım 2. Yılı oburununde 1.5. Yılı doldu masallahlari var . Ama kravatı kesinlikle kiğılı dan alma 4 5 kullanımda icindeki malzeme deforme oluyor katlanma yerinden çok kötü oluyor
Ankara Kızılay'da Adam var, o iyidir.
Üstadım italyan kesim olarak benim kullandığım Moda di centone markası var, bir damat, bir sarar, olmasa da kumaşları altınyıldız olup fiyatı makuldur, gündelik kullanıma da uygundur. Ankara'da Ankamallda yeri var ama İst'de nerde satılır bilmiyorum.

GT-I9500 cihazımdan gönderildi
(03/05/2014, Saat: 22:49)hergele Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben size cevap verme anlamında söylemedim yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın.
Sadece kullanım tecrübemi paylaştım...

Estağfurullah siz aslında önemli bir noktaya deyindiniz. Takım soran arkadaş ikisini aynı sanabilir farkı bilmeyebilirdi bu sayede kalitesiz ürüne yönelmesini engellemiş olduk. Zaten ikisi arasındaki fiyat farkı 2 kattan fazla
Kişiye özel gömlek dikimi yapan yerler bayağı çoğaldı. Sayı arttıkça maliyet de bir parça düşüyor.
Sayfalar: 1 2