Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Derby sabunun kokusu!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Yakın zamanda derby sabun almıştım fakat kokusu gerçekten nefret ettirici derecede.Sabunun köpüğü arkoya göre çok daha geç sönüyor fakat kokusu beni öldürüyor.Bu sabunun kokusunu gidermek için bir yöntem söylerseniz çok sevinirim teşekkürler.


İyi forumlar...
En iyi yöntem o sabunu kullanmamak komşum.
Kokusubu gidermeye çalışacağınıza sabunu giderseniz ya? Sanki çok verimli bir sabunmuş gibi. Alın bir mama bears keyfinize bakın.
(26/04/2014, Saat: 22:45)Lord Sparhawk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kokusubu gidermeye çalışacağınıza sabunu giderseniz ya? Sanki çok verimli bir sabunmuş gibi. Alın bir mama bears keyfinize bakın.

Hocam ben öğrenciyim. Nasıl alıyım mama bears'ı.
(26/04/2014, Saat: 23:10)flame2013 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hocam ben öğrenciyim. Nasıl alıyım mama bears'ı.


o zaman tabac al ya da loccitane sabun al, hiç yoktan wilkinson çubuk ya da bari arko al. Olmuyorsa arko kremleri kullan, bazıları güzel kokulu.
(26/04/2014, Saat: 23:11)Lord Sparhawk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]o zaman tabac al ya da loccitane sabun al, hiç yoktan wilkinson çubuk ya da bari arko al. Olmuyorsa arko kremleri kullan, bazıları güzel kokulu.

Hocam wilkinson'un köpüğü arkoya nazaran daha geç mi sönüyor birde yurt içinde bulabilir miyim wilkinson'u ?
(26/04/2014, Saat: 22:17)flame2013 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yakın zamanda derby sabun almıştım fakat kokusu gerçekten nefret ettirici derecede.Sabunun köpüğü arkoya göre çok daha geç sönüyor fakat kokusu beni öldürüyor.Bu sabunun kokusunu gidermek için bir yöntem söylerseniz çok sevinirim teşekkürler.


İyi forumlar...
Geçen hafta yazdım arko başlığına, ben eritip lavanta yağı koydum istediğim gibi olmasada eskisinden iyi oldu:-) kullanıyorum.
Arko ya da wilkinsonda köpük sönme durumu yok. Köpük sönme durumu yaşıoyorsan fırçası sabunla az besleyip suyu fazla tutuyorsundur.

Wilkinson'a baktım heralde artık ülkeye getirilmiyor. Loccitane alabilirsin. Bir sabunun seni 1 sene rahat götüreceğini düşünürsen fiyatı pahalı değil.

http://www.loccitane.com.tr/ard%C4%B1%C3...,59567.htm
(26/04/2014, Saat: 23:23)Eucris Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Geçen hafta yazdım arko başlığına, ben eritip lavanta yağı koydum istediğim gibi olmasada eskisinden iyi oldu:-) kullanıyorum.
Teşekkürler hocam yorumunuzu inceliycem.
(26/04/2014, Saat: 23:41)Lord Sparhawk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arko ya da wilkinsonda köpük sönme durumu yok. Köpük sönme durumu yaşıoyorsan fırçası sabunla az besleyip suyu fazla tutuyorsundur.

Wilkinson'a baktım heralde artık ülkeye getirilmiyor. Loccitane alabilirsin. Bir sabunun seni 1 sene rahat götüreceğini düşünürsen fiyatı pahalı değil.

http://www.loccitane.com.tr/ard%C4%B1%C3...,59567.htm
Hocam ilgilendiğiniz ve yardımcı olduğunuz için teşekkürler. Herkese İyi forumlar...
Ben denemedim ama bulabilirseniz blueness sabunun kokusunun güzel olduğu söyleniyor
Sayfalar: 1 2 3