Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Matkap ucu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Komşular hss tin ahşap uçlarına ihtiyacım var. Ne yazık ki yerli ortamlarda hep metal uçları var. Bu uçtan gören, alan var mı aranızda?

447701720_566.jpg
Baumax'ta görmüştüm Dewalt yada Bosh idi yanlış hatırlamıyorsam.
Pahalı olduğu için normalini almıştım.
Üstad şu linkten bir; inceleyin umarım işinize yarar
http://www.takimmarket.com/Default.aspx?...ar%2c21767
Bir de şu linkten;
http://www.e-hirdavat.com/index.php?do=c...&q=hss+tin
Saygılarımla.
(16/04/2014, Saat: 23:34)Özgür Burak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Üstad şu linkten bir; inceleyin umarım işinize yarar
http://www.takimmarket.com/Default.aspx?...ar%2c21767
Bir de şu linkten;
http://www.e-hirdavat.com/index.php?do=c...&q=hss+tin
Saygılarımla.

Komşum malesef oradaki yüksek alaşımlıların hepsi metal ucu. Bizde herşeyde olduğu gibi ahşaptada kaliteli ürünler sallanmış millet almaz diye. Anca krom vanadyumlar var. Bir de zorlarsan belki bosch hssler. Şu anda sadece dremelin ağaç matkap setinde bulabildim hss tin'leri, onlarda dremel boyu olduğundan akülü vidalamada pek işime yaramaz gibi geliyor.
(17/04/2014, Saat: 00:50)Lord Sparhawk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Komşum malesef oradaki yüksek alaşımlıların hepsi metal ucu. Bizde herşeyde olduğu gibi ahşaptada kaliteli ürünler sallanmış millet almaz diye. Anca krom vanadyumlar var. Bir de zorlarsan belki bosch hssler. Şu anda sadece dremelin ağaç matkap setinde bulabildim hss tin'leri, onlarda dremel boyu olduğundan akülü vidalamada pek işime yaramaz gibi geliyor.
Yardımcı olamadığıma üzüldüm sayın hocam, metalurjik anlamda hala kendimi geliştirme evresindeyim Smile genelde bu sitelerden ürünleri inceliyorum da belki aradığınız uçlardır dedim ve paylaşmak istedim ama birkaç tanıdığa sorayım yardımcı olacaklardır saygılarımla üstadım.
(17/04/2014, Saat: 02:36)bahadirhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]https://www.grossdepot.com/black-decker-...-mm-x52251

Komşum; hss tin uç arıyorum bu normal krom vanadyum ya da hss çeliği.
(17/04/2014, Saat: 01:21)Özgür Burak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yardımcı olamadığıma üzüldüm sayın hocam, metalurjik anlamda hala kendimi geliştirme evresindeyim Smile genelde bu sitelerden ürünleri inceliyorum da belki aradığınız uçlardır dedim ve paylaşmak istedim ama birkaç tanıdığa sorayım yardımcı olacaklardır saygılarımla üstadım.

Teşekkür ederim komşum.
Hss bir celik sertlık gostergesı vs mı ? Yardım edemıyorum ama merak da edıyorum Smile
marka model olarak yazarsanız sizin için bir kaç adrese sorabilirim tanıdığım birkaç yer var
Sayfalar: 1 2