Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Wilkinson sword sabun
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Evet komşum ben de severek kullanıyorum. Baharatlı koku sevenlerin hoşuna gidecektir.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
Bu sabunun sorununu çözdüm; banyo sabunu olarak kullanıyorum Smile
Komsular bu sabun icin gecen gunlerde zaza handa 35 tl istediler,pahali geldi bir an onun yerine cella aldim.Kac tl ye nereden bulunur bu sabun ?
@Rigbie komşum hepsiburada. com da 12,50 TL.
Küçük bir eleştiride bulunayım, bence bu sabun 12.5 TL de etmez, mavi kaplı olan için konuşuyorum. İnanılmaz ince bir köpük oluşturuyor ve çok çabuk kuruyor. Kokusu çok güzel, hakkını yemeyeyim o açıdan.
(28/09/2018, Saat: 17:10)krub Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Küçük bir eleştiride bulunayım, bence bu sabun 12.5 TL de etmez, mavi kaplı olan için konuşuyorum. İnanılmaz ince bir köpük oluşturuyor ve çok çabuk kuruyor. Kokusu çok güzel, hakkını yemeyeyim o açıdan.


Burak komşum, ben sabunu kullanmadım ama konusunda kaseli olanla stick arasında fark olduğu yazılmış ve stick övülmüş. Sizde kase var. O yüzden beğenmemiş olabilirsiniz.
(28/09/2018, Saat: 17:13)Mehmet_G Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Burak komşum, ben sabunu kullanmadım ama konusunda kaseli olanla stick arasında fark olduğu yazılmış ve stick övülmüş. Sizde kase var. O yüzden beğenmemiş olabilirsiniz.

(28/09/2018, Saat: 17:13)Mehmet_G Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Burak komşum, ben sabunu kullanmadım ama konusunda kaseli olanla stick arasında fark olduğu yazılmış ve stick övülmüş. Sizde kase var. O yüzden beğenmemiş olabilirsiniz.
@Mehmet_G Mehmet komşum kusura bakmayın çok geç fark ettim cevabınızı, muhtemelen yazdığınızı bile unuttunuz. Smile

Ben bu sabunu geçen gün hızlı bir tıraş öncesi kullandım, her zamankinden az köpürttüm ve çok iyi bir tıraş sağladı. Sanırım hakkını yemişim sabunun, az köpürtme ve biraz suyla tasta çok güzel köpük elde ettim. Kokusunu zaten seviyordum, dokusu da hoşuma gitti diyebilirim.
hs3zgk.jpg

Son bir haftadır, kaba bastığım Wilkinson stick sabunla tıraş oluyorum. Kokusu çok hoş, kayganlık ve nemlendirme iyi. Çabuk köpük yapıyor (tabi önceden ıslatılmış, hazırlığı yapılmış fırça ile) köpük arko kadar hacimli olmasada yeterli seviyede, sonuç olarak ben beğendim. Her geleneksel tıraş severin, en az birkere denemesini tavsiye ederim. Her pazartesi, tirassepetim de wilkinson markalı ürünlerde, sepette indirim oluyor fiyatının hakkını veren bir ürün.
(30/12/2018, Saat: 18:18)Soner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Son bir haftadır, kaba bastığım Wilkinson stick sabunla tıraş oluyorum. Kokusu çok hoş, kayganlık ve nemlendirme iyi. Çabuk köpük yapıyor (tabi önceden ıslatılmış, hazırlığı yapılmış fırça ile) köpük arko kadar hacimli olmasada yeterli seviyede, sonuç olarak ben beğendim. Her geleneksel tıraş severin, en az birkere denemesini tavsiye ederim. Her pazartesi, tirassepetim de wilkinson markalı ürünlerde, sepette indirim oluyor fiyatının hakkını veren bir ürün.


@Soner Komşum, sanırım sabunu kuş lokumu kabına basmışsınız. Kap çok başarılı ancak üstündeki etiket çıkmıyor bir türlü.

Keyifli tıraşlar.


———————
Nice and clean.
Zeyes komşum, evet doğru tahmin tam isabet, kuş lokumu kabı bu iş için çok ideal. Böyle 3_4 tane çeşit yaptım, haklısın yazı ve resimler çıkmıyor, bende sabunların ambalajından kestiğim marka logoyu yapıştırıp kamufle etmeye çalıştım
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9