Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: LORD a açık davet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayın Üstadım, benim ve benim gibi kaç faninin ıslak tıraş, geleneksel tıraş diye diye çöldeki bedevi susuzluğuyla bu bahr-i engin e dalmamıza sebep olduğun tıraş keyfi isimli bloğun niye sahipsiz kaldı.
Belki işin çoktur ama bizleri ilgilendirmez işinin çokluğu bize yeni yeni üyeler lazım, yeni üyeler gelip kıdem basmamız lazım, hava atmamız, elimizdeki ürün fazlalıklarını onlara boşaltmamız lazım.. Lütfen bloğunu aktif et.

Aslında bu bir rica değil, ben ve benim gibi senin bloğunla geleneksel tıraşla tanışmış üyeler birleşir ve devlet sırrı gibi koruduğumuz o sırrı (yani bu işe bizi senin soktuğun ve bütün paraları tıraş malzemelerine yatırarak , hanımlara daha az ayakkabı almamıza, istedikleri yere tatile götürememize senin sebep olduğun gerçeğini) eşlerimize söyleriz.

Ondan sonrasını sen düşün Vallahi Okyanusya ya kaçsan kurtulamazsın.
Günaydın komşum. Smile Merat etmeyin bloglar sahipsiz değil. Sadece bu aralar bir bıkkınlık var üstümde blogla falan uğraşmak istmiyorum. Birkaç teknik kusurlar da var üzerinde oynama yapmam gereken. Bir ara tekrar yazmaya başlayacağım üçünde de. Şimdilik biraz inzivadayım sadece.
Workshop da isteriz. Big Grin