Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: HEINRICH L. THATER 4125/3 28MM TWO BAND FINEST SILVER TIP FAN
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Sanırım tam da foruma üye olduğum günlere rastlayan bu incelemeniz gözümden kaçmış onur98 üstad, şimdi geltir'de başlık araması yaparken dikkatimi çekti, elinize sağlık.
Shaving.ie de gorunce dayanamadim sonuncu 4125/3 fan i aldim. Bu aralar cok fena acildim. Shavemac den 2Band silvertip siparisini vereli bir hafta dolmadan almak cok mantikli olmadi.

Bu arada 11.50 euro kargo ucreti uygulayan shaving.ie ye de saygilarimi! sunuyorum. G&C nin gozunu seveyim.
@izbe üstad, kargo fazla, giftsandcare sitesinde fırça Kargosu 4,5 euro ama aldığınız fırçayı en uygun fiyatlı yerden almışsınız. Diğer yerlerle arasındaki fiyat farkı kargo parasını fazlasıyla kapatır gibi. Hayırlı olsun güle güle kullanın. Benim limitlerin biraz üstünde yer alıyor ucuz fiyatına rağmen. Bir de gümrükte takılma endişesi var bende. Halen 75 euro gümrük sınırı ne kadar uygulanıyor emin değilim Huh.

Güzel günlerde kullanın, onur98 üstad bayağı hoş tasvir etmiş ama farklı bir bakış açısı olması açısından deneyimlerinizi paylaşırsanız seviniriz Smile. Çok uzun olması şart değil birkaç satır bile hoş olur Blush.
Tesekkur ederim @btoprak ustadim. 75 euro konusunda haklisiniz. Neye gore kime gore - bir standart maalesef yok. Gumruk icin hep soyledigimiz gibi tamamen gumruk memurunun insiyatifinde. Kiminin 8 tane sabunu ( ki arkadasimiz forumumuzda ) hic sikintisiz gecerken, bazen bir tane sabun bile ( ki bu ben oluyorum ) takilabiliyor.

Gelelim fircaya, Shavemac, Thater ve Simp ch2 Manchurian uclemesi yapmaya karar vermistim. Simdilik ilk ikisini hallettik gibi gorunuyor. Ama simp manch i biraz zor yaparim gibi. Zira 255 pound hakikaten az buz degil.

Fircalar gelir gelmez sentetik te oldugu gibi bir detayli inceleme yapmayi planliyorum. Konu basligi da 2 band ler olacak gibi. Birkac da surpriz olabilir Smile
255 pound günün kuruyla yaklaşık 1000 TL @izbe üstad. Çok güzel bir fırça ama hakkaten tuzlu Smile. Yeni fircalarınızın ikisi de hayırlı olsun keyifli kullanımlar...

İncelemenizi de bekliyoruz Smile. Shavemac'ların düğümleri sert ve backbone özelliği fazla fırçalar olduğunu duymuştum. Canlı bir örneğini takip etmek güzel olacak...
Epsilondan vazgeçtiniz galiba @izbe komşum. Sentetiklerdeki gibi inceleme ve karşılaştırma isteriz. Smile
Yok Turkuvaz komşum, nasip olursa Epsilon u da alacağım. Bu aralar bütçeyi mahvettim. Kargolar geldikçe hanıma ne diyeceğim onu düşünüyorum. Smile
Maşallah hocam Smile
Hayırlı olsun @izbe komşum, güzel günlerde kullanın. Bütçeye dikkat Smile

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tesekkurler chinaski hocam. Smile

Batti balik yan gider dedik hem de bu kurlarla.
Sayfalar: 1 2 3