Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Merhabalar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Selam arkadaşlar;
Matematik yüksek lisans mezunuyum, Ankara'da ikamet ediyorum. Çok uzun zamandır ıslak tıraşı tercih ediyorum. Değişik zamanlarda klasik geleneksel tıraş aletleri kullanmakla beraber Türkiye'de önceleri bulup ta kullanabildiğim makineler hiç kullanışlı olmayan modellerdi. Yakın zamanda arkadaşımın geleneksel tıraşa ilgi duyması benim de ilgimi canlandırdı. İlk önce lord'un ve eskiuye3315'in bloglarında dolaştım. Yakın zamanda EJ DE89 aldım, Ankara'da her yeri dolaşıp kendime bir jilet sample pack oluşturdum. EJ DE89'un verdiği tıraş rahatlığını görünce hemen bir Mühle R41 siparişi verdim, şu an yolda olmakla beraber gümrüğe takılmasından da korkmuyor değilim.

Halen çok acelem olduğu sabahlarda Gilette Blue kartuşlu jilet ve gerektiğinde Braun 790 makinelerimi yedekte tutuyorum. Sık ve sert sakallıyım ama idare ediyorum diyebilirim.

Forumda birçok yazıyı şimdiden okudum. Bence çok seviyeli bir forum, paylaşımlar çok seviyeli, üyeler birbirine saygılı. Çok beğendiğim bir forum olduğunu belirtmek isterim.

Bu uzun girişten sonra forum admin'lerini ve üyeleri kutlamak istiyorum. Sanırım ara ara foruma uğramaya devam edeceğim. Smile
Hoş geldiniz, keyifli tıraşlar dilerim.
Foruma hoş geldiniz. Ankara'lı üyelerin artması ayrıca sevindirici ...
Aramıza hoşgeldiniz. Hergün daha keyifli tıraşlar olmanız dileğiyle.
hoşgeldiniz...
Hoşgeldiniz dostum iyi tıraşlar.
Aramiza hosgeldiniz Smile Yeni bir linux kullanicisi daha mi kazandik Wink

U8850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler, hoşbulduk demek istiyorum.
Linux konusuna gelince, değişik sürümleri kullandım, ama en son heartsmagic arkadaşımız sayesinde Ubuntu'da karar kıldım. 4-5 ay önce Photoshop Elements yüzünden windows'a döndüm. Ama evet McOrco üstadım, Ubuntu hayranıyım Smile.
(11/03/2014, Saat: 01:25)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Aramiza hosgeldiniz Smile Yeni bir linux kullanicisi daha mi kazandik Wink

U8850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oh oh gelsinler gelsinler Smile
Hoş geldiniz
Sayfalar: 1 2 3