Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Tıraşta Tercihiniz: Ustura mı DE mi?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Defalarca video izledikten sonra, ve şişirilmiş balon üzerinden köpük traşlama çalışması yaptıktan sonra ilk ustura traşımda yanağıma 3,4 mm lik bir çizik atınca bıraktım bende ustura ile traş denemelerini.
Herkes herşeyi yapacak diye birşey yokmuş, malesef bende de ile devam.
Manuel vites ile otomatik vites farkı gibi geliyor bana. Sarsıntısız, kaçırmadan, stop ettirmeden kalkış yapabilmek işti. Alıştık, nasıl yaptığımızı bile bilmeden kullanıyoruz artık manuel vitesi. Manuelin zevki başka, Otomatik vitesin de kolaylıkları fazla tabi Smile



SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çelik ustura candır. Aşktır. Yirim ben onu yirim. Hele Böker, Dovo gibi kaliteliyse of of Big Grin
Ben de çok heves edip sedef ustura edinmiştim. Çok şükür kesik çizik yaşamadım ama o kadar stres ve kaygı oluşuyordu ki, geleneksel tıraşın keyif alma kısmından uzaklaştığımı fark ettim. İşin bu noktasından sonra ise benim için tıraş anlamsız hale geliyordu. Birkaç denemeyle beraber vazgeçtim ustura sevdasından. Yine de çelik usturaları her gördüğümde onunla tıraş olabilen komşulara imreniyorum doğrusu.


Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Acelem varsa jiletli ustura, yoksa çelik ustura ile tıraş oluyorum. DE leri de seviyorum ama ustura değişik bir haz.
Ustura kullanacak kadar ustalaşmadım. Bu yüzden yuma derby usta ve derby krem ile gayet mutlu bir şekilde ilerliyorum.
İşimde tiraş olma zorunlulugu olmasa sakallarimi 1 hafta-10 gün uzatir berbere gidip jiletli ustura ile tıraş olurdum berberde olduğum jiletli usturanın verdiği tıraş keyfini hic biri veremez.Tek perdede çok temiz ve konforlu tıras deneyimi?
Ben kendime şu şekilde bir rutin oluşturdum. Günlük tıraşlarımda DE, 1+ gün tıraşlarımda ustura kullanıyorum. Çünkü günlük ustura tıraşı cildimi bazen yorabiliyor. Ama eğer ki cilt yapım her gün olmaya uygun olsaydı kesinlikle günlük tıraşlarımı da usturayla olurdum. Açıkcası ben fazlasıyla usturadan keyif alıyorum.
Bende usturayla tıraş oluyorum. Usturayla daha temiz ve kolay tıraş çıkarıyorum.
Ustura tercih ediyorum, açıkçası işin içinde bir miktar tehlike olması daha zevkli hale getiriyor benim için tıraşı
Sayfalar: 1 2 3 4