Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: rus urunleri
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Son bir ay içinde açtığım konu silindiği için yeni bir konu açmaya karar verdim. Moskovadayım ve aldığım ürünler altta, 4 Rus bir amerikalıyı sıkıştırmışlar. Henüz ürünleri kullanmadim.

Sağ ve Soldaki Votkayı saymazsak ortadaki 2 tane kasiyer kızın soyledigine gore en cok satan ürünler. Henüz seyahatim sonuçlanmadı. Krem bulabilirsem alacağım ama genelde arko vs. satıyorlar. TET-TET vs. hiçbirşey bulamadım malesef.


21930bs.jpg
(05/03/2014, Saat: 22:44)koftemofte Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Son bir ay içinde açtığım konu silindiği için yeni bir konu açmaya karar verdim. Moskovadayım ve aldığım ürünler altta, iki Rus bir amerikalıyı sıkıştırmışlar. Henüz ürünleri kullanmadim.

Altta ürün yok komşum.
Telefondan resim ekleyemedim ustad yarın sabah bilgisayarı açınca guncellerim artık.
Bu arada tıraş kolonyalarının ikisi de aynı fabrikada üretiliyor sanırım, üzerlerinde 1864 tarihi var. Yani Çarlık Rusya'sından beri hala aynı ürün. Rusya'da bazı şeyler kolay kolay değişmiyor. Tongue Kokular bir hayli ağır, yaklaşık 10 tane kolonya varı tıraş için ama açıkçası fotoğraflarını çekmek aklıma gelmedi o anda. Kızın gösterdiği üçüncü popüler kolonya daha hafif daha kullanılabilecek bir kokuya sahipti, ama Komünist Parti Genel Sekreteri gibi kokmak için ondan almadım. Soldaki şekilli şişe 100 ruble, yaklaşık 3 dolar. Sağdaki şişe 60 rubleydi. 2 dolar'dan az bir fiyata sahipti. Ayrıca ortadaki oldspice aftershave'i burdan aldım. klasik modeli yoktu, ama 4 farklı çeşidi vardı. Ben wolf modelini aldım. Kutunun üstünde kurtlar falan vardı. 100 ml'ye sanırım 300 ruble verdim. Oda yaklaşık 9 dolar yapıyor.

selamlar,
Hepsi çok güzelmiş komşum Güle güle kullanın.
Ürünler güzel görünüyor, güle güle kullanın.
@mavi
@korhan

Üstadlar teşekkür ederim.
@koftemofte aldığınız yetin adını adresini yazarsanız belki gittiğimizde biz de ziyaret ederiz.


Sent from my iPad using Tapatalk
(07/03/2014, Saat: 16:53)koftemofte Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@mavi
@korhan

Üstadlar teşekkür ederim.

Komşum peki bunları trabzon rus pazarından temin edebilirmiyiz acaba?
@deVille ustad moskovaya yakin kucuk bir sehirdeki avmden aldim. Supermarketlerde satmiyorlar malesef. Tahmin ediyorum market haricinde parfumeri gibi yerlerde bulunabilir. Henuz moskovada rastlamadim. Hatta marketlerde arkodan baska tras kremide bulamadim. Ozellikle tet-a-yet denemek istiyordum ama kapitalizm burdada cok bask in. Old spice'i marketten aldim. Yoresel urunleri satilmiyor. Bugun donuyorum, firsat bulabilirsem auchan'a ugramaya calisicam ama ordada bulabilecegimi sanmiyorum.
Sayfalar: 1 2 3