Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Merhaba!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Herkese Merhaba;

Traş Sonrası bir ürün bakarken Arko Sabunun ne kadar iyi olduğunu öğrendim. Şaşırıp araştırırken de Lord Sparhawk'ın blogunu buldum. Yazdığı yazıların çoğunu bir solukta okudum. Sonra da kendimi burda buldum. Big Grin

Okuduklarım beni çok heyecanlandırdı. Çünkü özellikle kullan at kültüründen nefret eden biriyim. Ama 3 gün öncesine kadar kullan at jiletlerden kurtulmanın olanaklı olduğunu bilmiyordum. Daha önceki tıraş serüvenim daha da acı ve ilginç.

Aslında ben Kartuşlu makine kullanımına yeni geçtim. Daha önce hep makine ile tıraş oluyordum. Makinem eskiyince kaliteli bir makine alayım deyip su altında ve köpüklü de kullanılabilen bir makineyi - yaklaşık 190 TL - ne yazık ki markasına da güvenip aldım. O kadar adi üretilmiş ki cildin alışma dönemi deyip boyun bölgesi kızarıklıklarını geçtim, favorileri bile düzeltmiyordu.

Sonuçta evde yer kaplamaktan başka yaptığı bir şey yok. Çöp!

Sonra jileti denedim. 3 bıçaklı kartuşlu model kullandım. İlk tıraş çok iyiydi. Hatta ben bu güne kadar niye jilet kullanmadım ki dedim. Çok konforuydu. Uzun sakalda makine gibi sakalımı yolmuyordu. Ama iki tıraş sonra kaydırıcı şeriti bozuldu, sonraysa keskinliği azaldı. Ama ben bunun çok da farkında değildim. Makineden sonra çağ atlamıştım.

Keşke bir büyüğümden görüp de doğrudan geleneksel tıraşa başlasam ve dünyaya bir çöp daha kazandırmasaydım diyorum.

Şu anda forumu okuyorum ve bir an önce nitelikli ve şık bir makine almak için sabırsızlanıyorum. Bu büyük bilgi birikimini oluşturan çok düzeyli forumun forumun bütün üyelerine MERHABA ! diyorum.
Hoşgeldiniz, keyifli tıraşlar dilerim
Hoşgeldiniz,

keyifli traşlar dilerim
Hoşgeldiniz. Keyifli tıraşlar Smile

Galaxy Nexus cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Hoş geldiniz...
Hoş geldiniz.
Aramıza hoş geldiniz keyifli traşlar dilerim.
Blogdan bulup bulup foruma geliyorsunuz da, arada bir reklamlara tıklayıp şu komşunuza yardımcı olmuyorsunuz. Big Grin


Şaka bir yana hoşgeldiniz.
(30/01/2014, Saat: 22:05)Lord Sparhawk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Blogdan bulup bulup foruma geliyorsunuz da, arada bir reklamlara tıklayıp şu komşunuza yardımcı olmuyorsunuz. Big Grin


Şaka bir yana hoşgeldiniz.

Yazılar çok güzel olduğundan, reklam dikkatimizi çekmemiş heralde Big Grin
Hoşgeldiniz. Bol köpüklü arko kokulu Smile tıraşlar dileği ile...
Sayfalar: 1 2