Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Islak Traşta Başınıza Gelen Komik Olaylar...
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Haha komşum otonoma bağlamışşınız o zaman traşı. 2 kere traş keyfi yaşamışşın ne güzel
(12/03/2020, Saat: 10:49)Emre55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Big Grin Sabah ayılamamış uykumu alamamış bir günde sabunumu köpürttükden sonra yüzüme sürdüm elime 89 u aldım traş olmaya başladım tüm yüzümdeki tüm sabunu aldıkdan sonra farkettimki makinada jilet yok Big Grin Big Grin


Hahaha harikasınız komşum

Benim de buna benzer bir tane var ama anlatmayacağım
(12/03/2020, Saat: 16:51)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hahaha harikasınız komşum

Benim de buna benzer bir tane var ama anlatmayacağım

Sizinkilerinde aşagı kalır yanı yok abiler olsun geleneksel traş candırSmile
Konu: Old Spice Classic After Shave

Dün tadına baktım.
Şieşnin tıpasını çıkardım, baktım böyle akış ayarı için birşey var gibi duruyor alkol şişesi gibi. Öyle şelale gibi dökülmez heralde dedim avucuma devirdim şişeyi.
Bir anca boca oldu avucuma. O panikle lavaboya akmasın bari yüzüme gitsin diye şişeyi kaldırdığım gibi elimi yüzüme vurdum. Yanlışlıkla ağzıma da gitti baya.

Özet olarak tadı berbat. Çok kontrolsüz akıyor şişeden. Kokusu çok güzel. Tahrişi önledi. Yakıyor (ki ben yakmayan aftershave'e aftershave demem)
Cüneyt ARKIN'ın başröl olup oynadığı bi film var Akrep Yuvası diye.Orda 44. dakikada hüzünlü bi sahne var.Adam orda traş oluyo.yüzünün yarısı köpüklü bide küçük havlu takmış önüne Traşı yarıda bırakarak annesiyle konuşmaya başlıyo.O sırada önüne taktığı o küçük havlu düşüyo.içimden dedim be adam köpüğün kuruyo git traşını olsana sonra sahne bitti tabi..........
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9