Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: The Real Shaving Co. Post Shave Soothing Balm
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Dikkat bu inceleme had safhada yalnızlık içerir. Smile

Ve perde açılıyor.

nxri8k.jpg

Sevgili forumdaşlarım bugün The Real Shaving Co. Post Shave Soothing Balm ile karşınızdayım. Öncelikle bu ürünü bana hediye eden tipsol'a çok teşekkür ederim.

1.Perde:
The real shaving co. 1953te Güzelim kırsalları futbolu ve traş firmaları ile ünlü İngilterede kuruldu. Firmaının traşla ilgili bir çok ürünü mevcut incelememize konu olan ürünü ise post shave soothing balm

24nqog5.jpg


Ürünümüzü incelerken Yalnız yanak isimli bir teknik kullanacağız.Yalnız yanak ürünün sadece yüzün sadece bir kısmına uygulanarak diğer kısmının yalnız bırakılmasıdır.

2.Perde
Bu traşta şap dışında kullandığım tüm yöntemler her zamankilerle aynıdır.
TRaştan önce güzelce yüzümü yıkadım Semogue 2000 fırçayı sıcak suda yumuşattıktan sonra De Vergulde Hand sabunu yükledim ve bir kaç gündür uyguladığım yüzde köpürtme yöntemi ile bir güzel köpük hazırladım.
Makinem Gillette Gold Tech ve kullandığım jilet ise Schick Preimum.
İki perdelik güzel bir traştan sonra. yüzümü soğuk su ile duruladım ve ardına şap sürdüm ki yalnız yanak testini daha başarılı şekilde uygulaya bileyim. Şap yüzümdekuruduktan sonra duşa girdim.(Bende bir gariplik var bende farkındayım ne yaparsınız alışkanlık)

2nas3l4.jpg

Duştan sonra Bolu İstanbul arasında bir yerden aldığım ve severek kullandığım Nostalgia marka Çam kolonyasını her iki yanğımada sürdüm.
Bunun ardından inceleme konusu olan ürünümüzü sadece yüzümün sağ tarafına uyguladım. Yalnız yanakta şaptan kalma bir yanma mevcutken diğer tarafa halinden gayet memnun bir vaziyette takılıyordu yanma vs bir şey yoktu.

Ürünü kullanmamın üzerinden 3 saat geçmesine rağmen Balmın uygulandığı yanak gayet yumuşacık, nem düzeyi düzgün, yanma acıma kaşınma yok.
Yanlnız yanak ise hala gergin ve sinirli çok hafiftende bir yanma var Smile
Sıra ürünü yalnız yanağa uygulamakta. Big Grin
Ürün uygulandıktan sonra şapın etkisine mağruz kalan yalnız yanakata böle bi gevşeme bi kendini bilmezlik sorma gitsin. Smile Ama acayip yumuşuyor ve cilt hasret olduğu nem seviyesine ulaşıyor. Gayet pürüssüz bir hal alıp insanı mutlu ediyor.

Ürünün kokusu: Ürünün koku rengi bana göre mavi ve benim algımda tuzlumsu aquatic bir koku bıraktı. TOBS st James'e benziyor. Yani maskulen bir koku. Tam bir modern zamalar erkeğini betimler nitelikte.

Nemlendirme: Ürünün nemlendirmesini gayet yiyi buldum ihitiyacı karşılıyor.Yanma (razor burn) kısmen geçiyor.(ben fazla maruz kalmadım)

İçerik: İşte bizi en çok üzecek kısma geldik. Malesaef ürünümüzde paraben türevlerinden olan Methylparaben ve propylparaben içermekte.İlginçtirki firmanın intrenet sitesinde ürünlerinin paraben, sls vesles içermediğini söylemektedir. Aynı firmanındoğal ürünleride bulunmakta hatta 15spfli ürünleride mevcut.Firma bu ürününde kakao yağı kullandığınıda belitmiş.

rr14k5.jpg

Karşılaştırma: Ürünü bu zamana kadar kullandığım Speick,Floid,444 ve Clinique Happy Balsamlarla karşılaştıracak olursam. Fiyatfarkından dolayıTRS kazanır ama eksi yönü iğse içinde paraben bulunması. Speick ve 444te yok happy ise yazmıyor.

Floid'in kokusunu çok sevdim şahsen.

Eğer bana bir şey olamaz, "Benim canım yanmaz gardaş" derseniz uygun fiyatı ,ile alabilirsiniz.

Tipsol Hocama tekrar teşekkür ederim. Big Grin

SON

Korhan D. 2014/sivas
Abi şu emeğin için ayakta alkışlıyorum seni, düşündün yoruldun yazdın ellerin dert görmesin.

Bu arada çok iyi inceleme ReisSmile
@mornetto Reyiz iki sürdüm bir yazdım. Smile
Esas traşı bana sevdiren bu azmimi destekleyen siz üstadları ben ayakta alkışlıyorum...
Inceleme için teşekkürler
Elinize sağlık
@crionics hemşerim esas ben teşekkür ederim kafanızı şişirdim. izmire selam Smile
Bu forum!
Seninle!
Gurur Duyuyor!!
Resimler geliyor yolda.
@mornetto Abi yapma valla şımarıyorum.

Üçlüde çektirceniz mi? Big Grin Big Grin Big Grin
Big GrinBig GrinTongue
Bravo Korhan komşum , muazzam bir inceleme olmus böylesini beklemiyordum. Ürünü denedigimi hatırlamıyorum icinde paraben vs. Vs varsa cok sıcak bakilirmi bilemedim ama öğrendimiz iyi oldu.
Elinize sağlık, çok güzel bir değerlendirme olmuş. Angel
Sayfalar: 1 2 3