Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Crabtree & Evelyn Nomad Tıraş Kremi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
f4330j.jpg

Yavaş yavaş sabunlardan kreme kaydığım şu dönemlerde, enteresan kokusu ile beni kendine çeken ürün 150 gramlık bir cam kapta geliyor.

2eyxlxh.jpg

İçeriği ise şöyle:

24vie61.jpg

Kısa zamanda oluşturduğu köpük oldukça kıvamlı ve kaliteli geldi bana. Kokusu yine tarifsiz, birşeylere benzeterek yola çıkmak istiyorum ancak aklıma bir türlü gelmiyor Smile Koku okaliptüsü andırmasada onun gibi ferahlık veriyor bana. Sevdiğim kokular arasına girdi.

dw2sur.jpg

Koruyuculuk olarak iyi derecede, yüzde ve tasta çabucak sönmüyor. 3 perde tıraşı rahatlıkla götürüyor.

Sabunu ile aralarında fark var mıdır bilmiyorum ancak kremini sevdim.
nomad sabunun kokusunu pek beğeniyorum, zanediyorum kremi de benzer bir yapıya sahiptir, evet tarif etmesi zor lakin beni cezbeden bir kokusu var.

crabtree & evelyn kısmına gelince ise hakikaten kaliteli ürünler üretiyor. çok hızlı köpüren, nemlendiriciliği ve koruyuculuğu yüksek, sönmeyen köpükler elde edebiliyorsunuz.

hayılı günlerde kullanın @theunnamed
cok sahane bir ürün. ben kokusuna bayildim. stuttgarta magazasi var koklama firsati buldum. sienna ve sandalwood kokusuda fena degil. ben sabunlarindan almayi düsünüyorum. gerci krem veya sabun arasinda pek karar veremedim. Nomadin EDT alicam ama orasi kesin. cok hos bir koku.
@theunnamed ustad kremin kivami nasil? Koyu gibi gorunuyor fotolarda. Nivea veya bildigimiz birkac kremle karsilastirsaniz?
(16/01/2014, Saat: 01:15)chevalier Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@theunnamed ustad kremin kivami nasil? Koyu gibi gorunuyor fotolarda. Nivea veya bildigimiz birkac kremle karsilastirsaniz?

Üstad biraz koyu kıvamlı, fırçayı dokundurunca hemen yapışmıyor tobs gibi. Proraso pre post shave kreme benziyor sanki kıvamı. Tobs ve gft lerden koyu diyebilirim yada Smile
Sabunlarının kokusu oldukça hoşuma gidiyor. Kremlerinden uzak duruyordum ama bu incelemeden sonra düşünebilirim Smile

Teşekkürler üstat
Teşekkürler üstad paylaşım için elinize sağlık, Crabtree & evelyn sandalwoodla beraber gerçekten merak ettiğim ürünlerden.
Peki f/p olarak sizce nasıl almaya değer mi?
Bittiğinde tekrar almayı düşünürmüsünüz?
Inceleme icin tesekkurler komşum bende merak ettim simdi. Ürünü nerden kac tl ye aldınız acaba?
cam kase baya janti duruyor iyi bir ürün hissi veriyor
güle güle kullanın
üstad güle güle kullan çok şık ve kaliteli duruyor
Sayfalar: 1 2 3 4 5