Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Ebay alışveriş
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Ebay üzerinden alışveriş yapmak istediğinizde satıcı Türkiye ye gönderim yapmiyorsa bu sıkıntıyı nasıl aşıyorsunuz tavsiyeniz var mi?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Satıcıya mesaj atın hocam. Türkiyeye gönderir misiniz ? Kargo ücreti ne kadar olur diyin. Ayrıca takipli almak istediğinizi de belirtirseniz biraz daha güvenilir oluyor. Kimisi ürünlerinin kaybolma riskini düşündüğünden kısıtlı gönderi yapıyor. Buraya Türkiye'yi de dahil edebilmek için takipli seçeneği sormanızı öneririm. Zira takipli her zaman iyi. En azından paketin akıbetini öğreniyorsunuz.

(15/01/2014, Saat: 01:57)Format/s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ebay üzerinden alışveriş yapmak istediğinizde satıcı Türkiye ye gönderim yapmiyorsa bu sıkıntıyı nasıl aşıyorsunuz tavsiyeniz var mi?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(15/01/2014, Saat: 02:07)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Satıcıya mesaj atın hocam. Türkiyeye gönderir misiniz ? Kargo ücreti ne kadar olur diyin. Ayrıca takipli almak istediğinizi de belirtirseniz biraz daha güvenilir oluyor. Kimisi ürünlerinin kaybolma riskini düşündüğünden kısıtlı gönderi yapıyor. Buraya Türkiye'yi de dahil edebilmek için takipli seçeneği sormanızı öneririm. Zira takipli her zaman iyi. En azından paketin akıbetini öğreniyorsunuz.

Satıcı ile görüştüm Türkiyeye gönderim yapmayacağını söyledi ısrar ettim ama sonuç alamadım fazla ücret ödemeyerek rüşvet teklif ettim yemedi Smile
Birçok avrupa ülkesine gönderim yapıyor ama biz yokuz listede ve sattığı özel ve temiz bir parça ne yapsam diye fikir almak istedim.

Yurtdışından üyemiz yok mu acaba yardımcı olabilecek ?
İlginç, göndermeme sebebi neymiş öğrendiniz mi acaba ?
Birşey söylemiyor kaç para istiyorsun söyle dedim yinede satmiyor. Elindeki parçaya güveniyor ve her geçen gün daha fazla para edeceğini düşünüyor bence

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kötü bir tecrübe yaşamış, kargoda kaybolmuş, bozuk iade edilmiş vb olabilir. Bir kere sorarım olmaz derse hiç ısrar etmem. Aradan ebay ı çıkartmak alıcının haklarını korumak açısından dezavantajlı oluyor.
Amerika veya İngiltere merkezli satış yapıyorsa, Borderlinx kullanın
nasıl çalıştığı aşağıda anlatıyor;
http://www.borderlinx.com/pages/how-it-works

saygılarımla
https://www.ebay.com/itm/100-x-LAMETTE-R...C#shpCntId


malum memlekette stok kalmadı bu link alınır mı toplanıp üç beş kişi alsak Smile
Forumda genelde bir jilet takıntısı hissediyorum.
Halbuki simdilerde yerde gokte aranan jilet, bundan 2 ay once tedarikcilerin stogundaydı. 3 ay sonra belki yine gelir.
Kötüsunu düsünelim gelmedi, onun yerini tutacak jilet hic mi yok. Veya elindeki mild makine yerine, biraz daha yakın tıras veren bir makine alsan, bulunabilir baska jiletlerle isini goremezmisin, eminmisin.
Komsum ustune alınmasın, ona cevaben yazmıyorum, genelde hep bir jilet arayısı var komsularımda, genele hitaben sesli dusunuyorum. Ömürluk feather almısım, severim, ama inanın yana yakıla arayacagım bir jilet yok, hepsi 3 asagı 5 yukarı uygun bir makine ile eslestirildiginde isini yapar.
Yurt dısından yana yakıla jilete para yatıracagınıza, hazır buradan bulunabilir secenekleri deneyin. Mild ve agresif olarak kıyın paraya birkac makine elinizde olsun. Farklı makinaları farklı jiletler ile deneyerek kendinize uyumlu olan setleri yaratın. Tıraş isi bir zincirse, jilet kucuk bir halkası. Afedersiniz sabun, preshave makine vs. kimse paraya kıyamıyor, wilkinsonlar rimei lerle geciniyoruz, Arkodan sasmıyoruz; ama konu jilet oldumu canımı veririm yeterki bulun getirin durumları oluyor. Makina, sabun, tıras oncesi ve tıras sonrası urunlere de agırlık verin. Zevk alın, kendinize yatırım yapın.

Geltirde zamanını geciren, zevk alan, konularda sohbetlerde fikir beyan eden, mevzu hakkında artık bilgiliyim diyen kisiden artık ben su jileti bulamıyorum gibi cumle degilde,
"Gecen senin begenmedigin racer ı, Timeless a bir takmısım uff kaymak oldum" veya
"Hoca, Slant la Ustayı bir birlestirmisim, 2 perdede parladım, evde cok ısık oldu lambayı söndürdüm" gibi cumleler bekliyorum, daha profesyonel degil mi, ne dersiniz.
Saygılar
Üstadım beklediğiniz son paragraftaki örnek cümleleri kuramam belki Smile ama öncesinde olması gereken diye mevzu edilen tüm süreçleri yaşadım. Toplamda dört makine aldım. Şu an üç tane tıraş makinem var. De89, r41 ve Slim adjustable 25 marka jilet aldım. Çoğunu de89 da denedim ve yüzüme alerji yapanları ayırdım. Onun dışında kesmiyor dediğim jiletleri r41 aldıktan sonra tekrar denemeye başladım onları. Bunu her konuda dile getirdim keşke ekran görüntüsü alıp koysaymışım bana en uygun en çok sevdiğim övdüğüm jilet 7oclock. Öyle yüzlerce değil 6 7 paket alacaktım. Şu an ilk 5 in içinde bulunan jiletlerim arasında Derby usta var ondan aldım. Uzun süre yeter telaşlı bir arayışım da yok fakat hem forum canlansın hemde birlikte birşey yapabilir miyiz diye yazdığım bir yorumdu . Alınganlık yapmadım çünkü üstüme alınmadım. Saygılar Wink
Sayfalar: 1 2