Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: traş setim
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
herkese selamlar.foruma yenı uye oldum wilkinson classic 5 jılet hedıyelı makıneyı aldım ve wilkinson fırçayı.sakallarım cok sık degıl 2 gunde bır tras olmam gerekıyor .20 gunluk memurum.makıneden memnun kaldım ama jılet konusunda yardımcı olurmusunuz pek keskin degıl gıbı geldı.ıslak tras farkını ıslak tras olan anlar
Hoş geldiniz keyifli tıraşlar dilerim
Jiletler genelde deneme yanılma yoluyla en doğrusu bulunuyor. Jiletler bölümünü biraz takip ederseniz size mutlaka fikir verecektir.
Aramıza hoş geldiniz keyifli traşlar. Smile
Hoş geldiniz. Smile Jilet meselesi tamamen sizin cilt ve sakal tipinize ve tekniğinize bağlı. Delidumrul komşumuzun sylediği gibi, deneme yanılma yöntemiyle en iyisini bulursunuz. Wilkinson yumuşak bir alet, Perma-Sharp tipi daha keskin jiletler daha çok uyacaktır size benim tahminim.
hoş bulduk.allah korusun cıldımızı yarma yaralama ıhtımalı nedir bu makınelerle.
Hoş geldiniz. Geleneksel tıraş yılların eziyetini resmen keyfe çevirdi. Jilet olarak yurt içinden yeşil astra ve perma sharp deneYebilirsiniz. Keskinlikleri sizi tatmin edebilir.
hoşgeldiniz, başlangıçta ufak çizikler olabilir lakin öyle yarma ihtimali filan uğraşmak lazım bilhassa Blush bileğiniz alışacaktır. wilkinson ile çok hızlı ve çok tahrişsiz tıraşlar olmak mümkün ve kolay bir makine. jilet olarak bir üst seviye yeşil astra deneyin bulması kolaydır. perma eskiden iyiydi, yenisini denemedim lakin memnun olan da duymadım. bulabilirseniz polsilver benim favori jiletim. yine de biz yalnızca fikirlerimizi söyleyebiliyoruz, el yatkınlığı, sakal tipi, cilt tipi, hazılık, hepsinin ayrı ayrı önemi var dostların dediği gibi.
hepinize teşekkür ediyorum.yeşil astra ve perma shapla deneyeceğim.2enydsh.jpg bu fırça neyden imal edilmiştir
Üzerinde bristle yazıyor yani domuz kılından üretim
Bu fırça domuzdur komşum. Öyle çok iyi bi fırça değildir bence bunun yerine bir omega veya jaguar daha iyi olabilir.
Sayfalar: 1 2 3