Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Replika saat alınacak yer önerileri.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Değerli komşular saat tavsiyesi bölümünde bazı arkadaşlar tarafından söylenen kaliteli replika satan güvenli yerler nereleridir? İnternet adresi ya da İstanbul içi elden alınabilecek tavsiye edebileceğiniz adresler var mı?
Replika saatin kalitelisi derken oksitlenme yapmaması,fonksiyonlarının kronometre vb gibi çalışması ve en az 3-5 yıl sorun çıkarmadan çalışmasını kastediyorum.
Saygılar.
Yurticinde bulabileceginiz siradan replikalarin 2-3 yil dayanacagini hic sanmiyorum bunu elinde en az 20 replika rolexi olmus biri olarak kesinlikle soyleyebilirim.


Tapatalk ile gönderildi
Kuwarsitwatch diye bir arkadaş vardı, orijinal eta vs makineli replikte satardı. Web'den bulabilirsiniz arama motorlarından, arkadaş halen faalse.


Sent from my iPad using Tapatalk
Kuvarsit.com sitesine bir bakınız.


Sent from my iPad using Tapatalk
İnfo@kuvarsit.com adresine mail göndererek istediğiniz replika konusunda bilgi alabilirsiniz.


Sent from my iPad using Tapatalk
Kuvarsit iyidir. Fırat Bey'den aldığım replikaları yıllardır kullanıyorum. Ama onlar da kalitesine göre. Ucuzlar birkaç ay sonra ruhunu teslim edebiliyor. Kaliteli makineli olanlar gerçekten sorunsuz.
Laktik arkadaş, ne yaptınız replika saat işini?
http://www.*****.com adresine bakınız. Derya hanım'dan aldığım ürünü yıllardır kullanıyorum. info@tırt.com mail adresi.
(28/03/2014, Saat: 19:08)emrebas Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]http://www.*****.com adresine bakınız. Derya hanım'dan aldığım ürünü yıllardır kullanıyorum. info@*****.com mail adresi.

Hoşgeldiniz Derya hanım. Tıraşta tercihiniz ustura mı, jilet mi?
(28/03/2014, Saat: 19:59)mancho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hoşgeldiniz Derya hanım. Tıraşta tercihiniz ustura mı, jilet mi?

Big Grin
Sayfalar: 1 2