Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Max 650liraya 32" tavsiye
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar bugün vatanda tvlere bakarken sunny truva serisinden 32" modelini görüp görüntüsünü oldukça beğendim. Fiyatı da 600 liraydı. Mutfak için düşünüyordum ama forumda incelemesini okuyunca görüntüsünün çamur gibi olduğu ve sesinin de çok kötü olduğu yazılmış. Mecburen vazgeçtim. Şimdi bakıyorum bu paralara piyasada 32 anca vestel ve finluxun modelleri var. Çoğu da 768p çözünürlük. Vestel, seg, finlux aynı deniyor, vestelleri bilmiyorum ama seglerin görüntüsü çok kötü alınası değillerdi. Sd yayın izlemek için alacağım, sesi de çöp gibi olmaması lazım, ses konusunda biraz hassasım. Bu paraya alınır bir şey var mı bilip beğendğiniz 32", yoksa boşver pu paraya 32 alınmaz salla mı dersiniz?

Samsung 32f400 var ama o da 700 lira bütçemi aşıyor 600ü geçsin istemiyorum pek.
seg ıcın konusayım
goruntusu cok cok ıyı panelı samsung oldugu ıcın
fakat seg led 32 ınch ın elektrık tuketımı
46" led lgden daha fazla
ayrıca usbden oynattıkları vıdeoların cogunda sesı decode edemıyor
kımse panel uretmedıgı ıcın hesaplı markalardan

kasa kalıtesı rezil

goruntu muhtesem olacaktır ıllakı ıyı bır panel kullanılıyor ama
elektrık tuketımı yazılım sorunları
servıs sac bas yolduracaktır

seg aldım
ben yandım sız yanmayın
pısmanım...
100 200 tl bir monitoru tv yapsanız harici tv kartı ile olmazmı ? aver tv harici ler fena değil. birçok monitör seçebilirsiniz.

http://avertv.avermedia.com/tr/product/P...aspx?IID=4

http://www.youtube.com/watch?v=zZuZpDotpEc

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris...3024/detay
(07/01/2014, Saat: 18:12)trache Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]100 200 tl bir monitoru tv yapsanız harici tv kartı ile olmazmı ? aver tv harici ler fena değil. birçok monitör seçebilirsiniz.

http://avertv.avermedia.com/tr/product/P...aspx?IID=4

http://www.youtube.com/watch?v=zZuZpDotpEc

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris...3024/detay

Yok komşum normal tv arıyorum.
(07/01/2014, Saat: 18:28)Lord Sparhawk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yok komşum normal tv arıyorum.

o zaman en kalitelesi 100 tl daha eklersen olur kampanyadan,

sonyden şaşma derim Apple den sonra sony gelir, hatta ben sonyi daha önde tutuyorum herzaman.


http://www.hepsiburada.com/liste/sony-br...w%3dlister
Lord Sparhawk üstad kendi panelini kendi üreten firmalardan şaşmayın derim yani LG ve Samsung. Sony eskisi gibi değil pek ama 3. Tercihimde Sony olurdu benim. Eğer playstation, xbox gibi oyun konsolu da bağlamayacaksanız input lagda sizin için çok önemli bir kriter değil yinede seg, vizio vs ucuz markalardan kaçınmaya çalışın. 100 lira pahalı olsun da Samsung, LG veya Sony olsun. Hepsiburada ve gittigidiyor her hafta indirim yapıyor bu ürünlerde onları takip edebilirsiniz. Şuan dışarda olduğum için araştırıp net model veremiyorum da bu üç marka da sizi yarı yolda bırakmaz.


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
(07/01/2014, Saat: 19:58)trache Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]o zaman en kalitelesi 100 tl daha eklersen olur kampanyadan,

sonyden şaşma derim Apple den sonra sony gelir, hatta ben sonyi daha önde tutuyorum herzaman.


http://www.hepsiburada.com/liste/sony-br...w%3dlister

hangi kampanya? Link direk hepsi burada sayfasını açıyor.
(07/01/2014, Saat: 20:43)Straht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Lord Sparhawk üstad kendi panelini kendi üreten firmalardan şaşmayın derim yani LG ve Samsung. Sony eskisi gibi değil pek ama 3. Tercihimde Sony olurdu benim. Eğer playstation, xbox gibi oyun konsolu da bağlamayacaksanız input lagda sizin için çok önemli bir kriter değil yinede seg, vizio vs ucuz markalardan kaçınmaya çalışın. 100 lira pahalı olsun da Samsung, LG veya Sony olsun. Hepsiburada ve gittigidiyor her hafta indirim yapıyor bu ürünlerde onları takip edebilirsiniz. Şuan dışarda olduğum için araştırıp net model veremiyorum da bu üç marka da sizi yarı yolda bırakmaz.


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Komşum panel olayını falan bende biliyorum ama akşmadan akşama mutfakta haber izlerken izleyeceğimden bütçem de sınırlı olduğundan ucuz şeyler bakıyorum. maks 650 liraya nerede sony var 32"?
(07/01/2014, Saat: 20:59)Lord Sparhawk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Komşum panel olayını falan bende biliyorum ama akşmadan akşama mutfakta haber izlerken izleyeceğimden bütçem de sınırlı olduğundan ucuz şeyler bakıyorum. maks 650 liraya nerede sony var 32"?

Forumumuz çöktüğü sırada tam da cevap yazıyordum acaba banlandımmı, neler oluyor sorularıyla beraber Account Suspended yazısına bakakalmıştım gönder'e bastığım zamanSmile Bugüne kısmetmiş bunu yazmak. Üstad öncelikle illa 32'' mi olması gerekiyor? Mutfağınızın boyutunu veya televizyonu nereye koycağınızı bilmemekle beraber eğer yarım metre ila 2 metre civarından izleyecekseniz televizyonu, aldığınız panel ne kadar kaliteli olursa olsun pikselleşme yapacaktır. Bizim evde mutfaktaki televizyon 24'' ve masabaşında duvara asılı gayet yeterli geliyor bu yüzden size iki televizyonun linkini atıyorum biri samsung ve 1000 TL civarında fakat Vatan bilgisayarın arada sırada yaptığı bütün ürünlerde %25 indirim kampanyasıyla beraber ucuza alınabilir diğeri ise yurt dışı forumlarında sevilen 27'' bir LG o da sizi hayal kırıklığına uğratmaz diye düşünüyorum.

Samsung ; http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyo...I_ID=65704

LG; http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyo...I_ID=65466
(09/01/2014, Saat: 20:33)Straht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Forumumuz çöktüğü sırada tam da cevap yazıyordum acaba banlandımmı, neler oluyor sorularıyla beraber Account Suspended yazısına bakakalmıştım gönder'e bastığım zamanSmile Bugüne kısmetmiş bunu yazmak. Üstad öncelikle illa 32'' mi olması gerekiyor? Mutfağınızın boyutunu veya televizyonu nereye koycağınızı bilmemekle beraber eğer yarım metre ila 2 metre civarından izleyecekseniz televizyonu, aldığınız panel ne kadar kaliteli olursa olsun pikselleşme yapacaktır. Bizim evde mutfaktaki televizyon 24'' ve masabaşında duvara asılı gayet yeterli geliyor bu yüzden size iki televizyonun linkini atıyorum biri samsung ve 1000 TL civarında fakat Vatan bilgisayarın arada sırada yaptığı bütün ürünlerde %25 indirim kampanyasıyla beraber ucuza alınabilir diğeri ise yurt dışı forumlarında sevilen 27'' bir LG o da sizi hayal kırıklığına uğratmaz diye düşünüyorum.

Samsung ; http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyo...I_ID=65704

LG; http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyo...I_ID=65466

Evet 32 lazım.
Sayfalar: 1 2