Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: selam
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Korhan mavi hocam teşekkürler epeydir fırça ve kremle traş oluyorum fonex fırçam var şimdilik memnunum tek sorun yaprak jilet onada alıştımmı benim açımdan eksik kalmayacak ileri aşamalarda farklı şeyler almayı tabi düşünüyorum bu arada knot ve loft olarak bahsedilen tam olarak nedir:-)
Aramiza hos geldiniz.
Hoşbulduk teşekkürler:-)
(06/01/2014, Saat: 02:45)harunemin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Korhan mavi hocam teşekkürler epeydir fırça ve kremle traş oluyorum fonex fırçam var şimdilik memnunum tek sorun yaprak jilet onada alıştımmı benim açımdan eksik kalmayacak ileri aşamalarda farklı şeyler almayı tabi düşünüyorum bu arada knot ve loft olarak bahsedilen tam olarak nedir:-)

Merhaba foruma hosgeldiniz , kısaca acilklayayim. öncelikle knot fırçanın sapa yerleştirilmemiş hali oluyor knot genişliği olarak bahsettigimiz şey fırçanın sapa yerleştirilen kısmının taban genişliği oluyor. Yani örneklerimizde rastlamissinizdir 20mm 22 mm 24 mm gibi. Loft boyu ise knot içindeki kılların uzunlugudur. Density ise knottaki kılların yoğunluğu oluyor. En basit sekilde anlatmaya çalıştım baska sorularınız olursa yanıtlamaya çalışırım.
Teşekkürler tipsol hocam gayet açıklayıcı oldu yurtdışından elimdeki yerli krem sabun stoklarını azaltınca sipariş vermeyi düşünüyorum bunla ilgili konularıda ınceledım ama merak ettiğim 75€ altında olmak koşuluyla tek siparişte birden fazla sabun yada krem almak sıkıntı oluyormu teşekkürler
Tek seferde 5-6 sabun aldığım zamanlarda oldu bir sıkıntı yasamadım bugüne kadar. Sizde ilk siparişlerde cok abartmadan takipçi kargo seçeneği ile alışveris yaparsanız bir sikinti yasamazsınız diye düşünüyorum. Ama ihtimaller her zaman soz konusu elbette.
Anlıyorum tipsol hocam aydınlattığın için çok teşekkürler
Yeni üye olsamda foruma ulaşamamak çok üzdü arkadaşlar merak ettıgım bazı seyler var sayenızde ogrenıyorum.Yurtdışı takipli kargo kendi ismime ev adresıme gelecek ama evde yoktum diyelim ailemden biri alması sorun yaratırmı?Bu arada signed for ile takipli farklı şeylermidir?
Herhangi bir sorun yaratmaz ailenizden herhangi biri teslim alabilir. Evet signed for takipli diye biliyorum ben. Smile
Her daim hızlı cevabın için teşekkür korhan hocam :-)
Sayfalar: 1 2 3