Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Tüm traş severlere merhaba
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Tüm forum üyelerine selamlarımı ve saygılarımı sunarım, 20 yaşında üniversite 3. sınıf işletme öğrencisiyim siz değerli forum üyeleri gibi ben de traş olmayı ve traşla ilgili materyalleri seviyorum ve ilgi duyuyorum ancak materyaller hakkında çok fazla bilgiye sahip değilim bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim Smile lise yıllarımdan beri usturayla traş olmaktayım ve ustura ile traş olmayı herzaman iple çekiyorum Smile elimde şuan normal jilet takmalı bir usturam var ancak perma sharp ile harikalar çıkarıyor diyebilirim, bu arada bıçak hobim de vardır ancak koleksyoner değilim tabiyki, bıçak sanatı forumu üyelerindenim sevgili Sinan Ustamın usturalarını her görüşümde içim cız eder biraz. Bu aralar bir bıçak aldım maddi durumum sıkışık haliyle ancak yavaştan orta halli porsuk bir fırça ve güzel bir ustura da almak istiyorum, bana önerebileceğiniz fırçaları ve çelik usturaları sabırsızlıkla bekliyorum herkese yüksek saygı ve selamlarımı sunarım iyi forumlar dilerm Smile
Hoş geldiniz.
Hosgeldiniz
Aramıza hoş geldiniz. iyi yıllar. Eğer marketten satılık bölümüne bakarsanız şu anda satışta olan porsuklar var. forumu bol bol okuyun soru sormaktan çekinmeyin.
Hos geldiniz


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Hoşgeldiniz keyifli tıraşlar. Satılık bölümünde ustura da var fırça da, bir göz atın isterseniz.
(01/01/2014, Saat: 22:54)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hoşgeldiniz keyifli tıraşlar. Satılık bölümünde ustura da var fırça da, bir göz atın isterseniz.

Herkese çok çok teşekkürlerimi sunarım ve hoş bulduk dileklerimi iletmek isterim. Satılık bölümünü birkaç gündür geziyorum bir ustura vardı 65 tl ye hoşuma gitti aslında, özelliklerini ve çeliğini bilmiyorum ama. Bu arada fırçada 2. el kullanımda herhangibir sakınca varmıdır üstadlarım bu konuda hiçbir bilgim yok sizlere danışmak isterim.
(01/01/2014, Saat: 22:58)Özgür Burak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Herkese çok çok teşekkürlerimi sunarım ve hoş bulduk dileklerimi iletmek isterim. Satılık bölümünü birkaç gündür geziyorum bir ustura vardı 65 tl ye hoşuma gitti aslında, özelliklerini ve çeliğini bilmiyorum ama. Bu arada fırçada 2. el kullanımda herhangibir sakınca varmıdır üstadlarım bu konuda hiçbir bilgim yok sizlere danışmak isterim.

Forumda satılan fırçalarsa sorun olacağını zannetmiyorum. Genellikle itina ile kullanılıyorlar. Hani antikacıdan ebayden falan bakıyorsanız onların durumları nedir bilmiyorum. Aldıktan sonra güzelce sabun köpürtüp temizlersiniz kullanmadan önce.
(01/01/2014, Saat: 23:00)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Forumda satılan fırçalarsa sorun olacağını zannetmiyorum. Genellikle itina ile kullanılıyorlar. Hani antikacıdan ebayden falan bakıyorsanız onların durumları nedir bilmiyorum. Aldıktan sonra güzelce sabun köpürtüp temizlersiniz kullanmadan önce.
Yok efendim sadece forumdan bakıyorum herkes birbirini tanıdığı için ve güvenli bir ortam olduğu için forumları severim genelde alışverişlerim de de tercih ederim, Onur bey'in beyaz olan modelini ve sap şeklini çok beğeniyorum o tarz bir fırça almak istiyorum kendisiyle de görüştük zaten eğer almak isteyen arkadaş almaktan vazgerçer ise beyaz fırçayı almak istiyorum, bu arada bahsettiğim ustura sanırım sizin usturanızdı efendim Smile
Anladım. Benim ilandakilerden bahsediyorsanız hala aktif ilan Smile ilgilendiğiniz alet ile ilgili merak ettikleriniz varsa bildiğim kadarıyla yanıtlamaya çalışayım.

(01/01/2014, Saat: 23:09)Özgür Burak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yok efendim sadece forumdan bakıyorum herkes birbirini tanıdığı için ve güvenli bir ortam olduğu için forumları severim genelde alışverişlerim de de tercih ederim, Onur bey'in beyaz olan modelini ve sap şeklini çok beğeniyorum o tarz bir fırça almak istiyorum kendisiyle de görüştük zaten eğer almak isteyen arkadaş almaktan vazgerçer ise beyaz fırçayı almak istiyorum, bu arada bahsettiğim ustura sanırım sizin usturanızdı efendim Smile
Sayfalar: 1 2