Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Hesap işletim ücreti soygunu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaslar Maaş müşterisi oldugum Akbank bana yılın ilk soygununu yapmış durumda. Maaş müşterisi oldugum hesabın yanına ilave olarak 2 hesap daha acmıştım dogru dürüst kullanmıyorum bile bu sabah itibari ile ikisindede 55 tl almış. Aradım otomatik ödeme talimatı veri diyor hesap basına 2 ödeme. Aldıkları ücret yasalmi bu ücreti geri alan oldumu?
(01/01/2014, Saat: 15:52)tipsol Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaslar Maaş müşterisi oldugum Akbank bana yılın ilk soygununu yapmış durumda. Maaş müşterisi oldugum hesabın yanına ilave olarak 2 hesap daha acmıştım dogru dürüst kullanmıyorum bile bu sabah itibari ile ikisindede 55 tl almış. Aradım otomatik ödeme talimatı veri diyor hesap basına 2 ödeme. Aldıkları ücret yasalmi bu ücreti geri alan oldumu?

Vadesiz hesaplardan iade yapmıyorlar üstad bildiğim kadarıyla. Bende garanti'den böyle bir sorun yaşadım 45 TL. Hesaba iade yapamayız ancak bonus verebiliriz gibi birşey söylemişti. 40 TL bonus alarak kurtardık paranın çoğunluğunu.
Kuveytturk almıyor kart ücreti, hesap işletim ücreti, eft ücreti vs.
Yeşil sermaye ama soymuyorlar enazından adamı.
Şu anda çalışılabilecek en iyi banka Finansbank'ın 'Enpara'sı. Hem EFT, Havale vs ücreti almıyor, hem hesap işletim ücreti yok hem de en yüksek mevduat ve günlük faizi veriyor. Ayrıca geçen üç ay internet üzerinden yapılan harcamalara %20 iade verdi.
İadeyi neye istinaden istiyoruz. yani telefondaki kişye nasıl bir açıklama yapılır?
Bankalarla iyi anlaşabilmek için asgari miktarda hesaba, kredi kartına, krediye vs sahip olmak gerekli. Benim de maaş hesabım var ve bankam sadece 1 hesabın masraflarını karşılıyor. Gerçi bu şirketinizin anlaşmasıyla da ilgili...

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
Bır banka kurmanın yanında banka Soymak nedır kı ? ... B. Brecht Smile