Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Lap Top Tamiri
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Komsular yaklasik iki yil once abime Samsung marka bir laptop almistik o zaman benzer ozellikteki Asustan bayagi ucudu. Malesef ayni bilgisayari bir arkadasima da onerdim ve o da aldi. İkiside fan arizasi verdi arkadas erken farketmis ve yaptirdi bizimki zorlamaya devam etmis ve isten anlamaz birine lap topu actirmis sonrasinda islemci zarar gormus. Ben haberim olunca servise gonderttim islemcinin degismesi lazim diyorlarmis. Simdi abim kendine yeni bir lap top aldi. Samsung ortada kaldi tamiratini daha ucuza yaptirabilecegimiz bir yer biliyor musunuz. Eskisehir veya Ankarada olursa iyi olur. Ayrica servis 850 tl istiyor.
(29/12/2013, Saat: 12:16)m.yurtsuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Komsular yaklasik iki yil once abime Samsung marka bir laptop almistik o zaman benzer ozellikteki Asustan bayagi ucudu. Malesef ayni bilgisayari bir arkadasima da onerdim ve o da aldi. İkiside fan arizasi verdi arkadas erken farketmis ve yaptirdi bizimki zorlamaya devam etmis ve isten anlamaz birine lap topu actirmis sonrasinda islemci zarar gormus. Ben haberim olunca servise gonderttim islemcinin degismesi lazim diyorlarmis. Simdi abim kendine yeni bir lap top aldi. Samsung ortada kaldi tamiratini daha ucuza yaptirabilecegimiz bir yer biliyor musunuz. Eskisehir veya Ankarada olursa iyi olur. Ayrica servis 850 tl istiyor.

850ye yeni alet alınır, ne kadar paraymış öyle. Dataservis diye biryer vardı ama iatanbulda. Kargo ile ücretsiz alıp arıza tespiti yapıyorlar, fiyat belirledikten sonra soruyorla yapalımmı gönderelimmi geri diye
Komsu servisin verdigi ariza tesbit formu gibi birsey onu taratip mail atsak cevap verirler mi acaba
Ehil olmayan kisilerce mahfedilmis cok cihaz gordum.

(Kanirta kanirta acilmaya calisip torx vidali yada klipsli bolumleri kirarak acilandan, Kasalari parcalayanlara, ısı tutmayi sihirli bir is sanip sagini solunu eritip geri verende, hdd ram downgrade edende...)

Bga makinasi olmayan biri sadece zarar verebilir. Dataservis onerisine katilmakla beraber. Artik cok gec oldugunu dusunuyorum.

Onerim kenarda tutun monitoru yuzu suyu hurmetine. Sahibindendede monitoru kirilmis kasasi hasarli ayni marka model cihazi duzenli takib edin. Parcalik olarak alin. 200 400 lira araliginda veriyor sahipleri genelde parcalik laptoplari.

İki cihazdan bir sorunsuz cihaz toplayin. Artan donanimlar kasa parcalari mentesrler vs yedek parcanizda olur.



Tapatalk ile gönderildi