Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Oto deri temizlik
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Lastikle, yağla ilgili konumuz var ama genel bakımla ilgili yoktu diye hatırladığımdan konuyu özel olarak açtım.

Arkadaşlar arabanın direksiyon ve vites topuzunu temizleyeceğim. Özellikle deri iyice parlak oldu, hiç hoşuma gitmiyor. Ppiyasada bir çok deri temizlik, bakım, besleme vs ürünü var ama çoğu parlatıyor yazmış. Bana parlatmadan, temizlik yapıp mat ve orjinaline yakın bir görünüm veren bir ürün var mı önereceğiniz, kullanıp memnun olduğunuz? Türkiyeden alacağım.

Şuna mat bırakıyor diye yorum yazılmış kullanan var mıdır?

http://www.hepsiburada.com/liste/spraywa...d=20035746
Üstad geçen o ürünlerden kullandım, uzun yolda ön cam sürekli buğu yapıyo, çıldırcam gitmiyo.. Geldim adam gibi sanayide yıkattım, abi ön gövdeye, direksiyona kapılara nereye bulduysa yağlı bi madde sürmüş dedi, parlatıcı adı altında yağlı bi şeymiş. Sıcaktan camlara buğu yapıyomuş. Bunun matına da parlatıcısına da inanmıyorum artık.

Allahtan iyice sildirdim, buğu yapmıyo artık. Bu tür ürünlere bir daha asla yanaşmam, o kadar tehlikeli idi ki anlatamam, görüş çok azalmıştı.
ben birkaç yıldır bir ürün kullanıyorum ve memnunum lakin arabada olduğundan bulamadım. güneşte kaldığından deri kısımlarda kötü bir görüntü oluyor. bu sprey ile bakım yapınca emilene dek bir süre parlak oluyor, emilince deri sağlıklı görünüyor. sabah bakınca yazarım markasını da.
Asagidaki urunu kullandim oldukca basarili ama daha ucuza bulabilir misiniz bilemiyorum.

http://www.n11.com/wurth-deri-besleyici-...-P10779063
(23/12/2013, Saat: 19:48)hedehodo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Asagidaki urunu kullandim oldukca basarili ama daha ucuza bulabilir misiniz bilemiyorum.

http://www.n11.com/wurth-deri-besleyici-...-P10779063

Bu çok pahalıymış, daha ekonomik bir şeyler bakıyorum.