Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: gilette old type
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
242synl.jpg

merhaba arkadaşlar
kondisyonu buna yakın bir gilette oldtye var aslında bundan bile kötü olabilir tırnağının biri yamuk sorum şu antika değeri varmıdır ve kaç liraya kadar alınır

saygılar herkese
Alınmaz, temizi denk gelir başka bir ara.
(19/12/2013, Saat: 18:48)Lord Sparhawk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Alınmaz, temizi denk gelir başka bir ara.

antika değeri varmı hocam peki yani kiymetli sayılırmı bizim gibi traşmania lar için
Antikadan çok hurda gibi duruyor.
(19/12/2013, Saat: 18:57)pars Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Antikadan çok hurda gibi duruyor.

hocam ustura olsa fikir sahibi olırdum ancak bu makineleri tanımıyorum
acaba alıp kaplatılsa hurdalıktan çıkarmıyı düşünüyodum vaz geçtim artık sapı çok hoşuma gitmişti bide ucuza alma ihtimalim vardı 20tl gibi
Tirnak yamuklugunu bilememde buna yakin gorunumde birtanesini piril piril hale getirmistim. Kaplatirim dusuncesiyle almistim ama gerekde kalmadi. Ustelik trasini da cok sevdim. Fatip'e tercih ederim. Birde bu modelde alt top ve ustte kafaya baglanan yerde catlaklara dikkat edin. O parcalarda hareketli, yani sap da 3 parca ve genelde sap govdesi uzerine kadar catlak oluyor. Bazisi az bazisi cok. Gordugum 30 a yakin alet icinde catlak olmayani gormedim. Ebayde 1 tane cok temizine denk gelmistim.
(19/12/2013, Saat: 19:21)Marvin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tirnak yamuklugunu bilememde buna yakin gorunumde birtanesini piril piril hale getirmistim. Kaplatirim dusuncesiyle almistim ama gerekde kalmadi. Ustelik trasini da cok sevdim. Fatip'e tercih ederim. Birde bu modelde alt top ve ustte kafaya baglanan yerde catlaklara dikkat edin. O parcalarda hareketli, yani sap da 3 parca ve genelde sap govdesi uzerine kadar catlak oluyor. Bazisi az bazisi cok. Gordugum 30 a yakin alet icinde catlak olmayani gormedim. Ebayde 1 tane cok temizine denk gelmistim.

bilgiler için sağolun üstadım
Benim gozumu karartip aldigim boyle birseydi. Sansima biraz zahmetle cok iyi hale geldi. Sonrasi fotograflarini cekmedim. Ama bu haliyle ilgisi yok.

janezu6e.jpg

3u6esuje.jpg


(19/12/2013, Saat: 19:26)error... Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]eny3yba9.jpg

bilgiler için sağolun üstadım
(19/12/2013, Saat: 19:32)Marvin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Benim gozumu karartip aldigim boyle birseydi. Sansima biraz zahmetle cok iyi hale geldi. Sonrasi fotograflarini cekmedim. Ama bu haliyle ilgisi yok.

janezu6e.jpg

3u6esuje.jpg

siz bu haliyle kaça aldınız acaba
Ebayden almistim 8-9 dolar gibiydi.
Sayfalar: 1 2 3 4 5